Timon33 5 Napisano April 3 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 125; Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Pukla mi je zadnjaguma na Benelli TRK 502, kupicu mu istu (Angel ST), i sad gledam, kod kog vulkanizera da idem. Zvao MK Bezbednost, nasao jedan sajt, ista cena - 3500 Znate li nekog svog majstora da je to maaaalo jeftinije ili mi je to, to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5039 Napisano April 3 Drug član, 3096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Timon33 je napisao: Cao svima! Pukla mi je zadnjaguma na Benelli TRK 502, kupicu mu istu (Angel ST), i sad gledam, kod kog vulkanizera da idem. Zvao MK Bezbednost, nasao jedan sajt, ista cena - 3500 Znate li nekog svog majstora da je to maaaalo jeftinije ili mi je to, to? Moto Bruder... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timon33 5 Napisano April 3 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 125; Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mick said: Moto Bruder... On radi kad i ja, znaci 9-5 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 36 Napisano April 9 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine menjao prednju kod Olivera, a sad posle praznika planiram zadnju. Ne secam se tacne cene, ali bila je ok. Javljam koliko sam platio kad je zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7269 Napisano April 9 Ne silazi, 3249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 6k su obe kod Olivera na Gs-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...