keš 769 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam za motocikl, antifriz, kočiono ulje i dve vrste masti za kočnice, od Lav Auto i imao sam jedno loše iskustvo na početku, ali se na kraju sve završilo kako treba, pa da podelim. Paket je stigao spolja neoštećen, ali unutra nije bio najbolje upakovan – boce su se pomerale i oštetile tube sa mašću koje su pukle i iscurile. Odmah sam ih kontaktirao i poslao slike. Moram da kažem da su reagovali korektno: priznali su grešku bez rasprave organizovali preuzimanje oštećenih proizvoda o svom trošku i poslali nove tube bez čekanja da im prvo stigne moj paket Nove tube su stigle uredne i dobro zatvorene, bez ikakvih problema. Dakle, desio se propust u pakovanju, ali način na koji su rešili reklamaciju je za pohvalu. Nisu razvlačili niti tražili izgovore, nego su odmah rešili stvar. Zaključak: mogu da preporučim Lav Auto, uz malu napomenu da obrate više pažnje na pakovanje, ali što se tiče korektnosti i rešavanja problema – sve je bilo kako treba. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...