Bojan_Jgd 1976 Napisano April 15 Drug član, 1479 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ne bih se vraćao na skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 8 Napisano April 27 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju uzeo tracer 7 GT 2026 manuelac.oprema bliper.tank torba mala.centralni kofer.klizaci.zastita motora.zastita hkadnjaka.naslon za suvozaca Pitanjce Zvuk ko fen za susenje kose.ne treba mi nisam klinac da se dernja po ulici ali da me cuju vozila.da menjam cijelu izduvnu nema sanse em bocni kofer nista zlu ne trebalo iako ih ne nosim znaci mislio resenje slip on.medjutim u srbiji i bih nema.ima neko iskustva s tim neku preporuku i dal je to rijesenje ok gdje kupiti? Inace motor je predobar malo visi nego sto sam mislio ali ok zaista.vroma lagan za voznju u svim obrrajjima i mislim da je za sad totale ok izbor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1976 Napisano April 27 Drug član, 1479 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično smatram da je glasan auspuh najveći mit o sigurnosti na motociklu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 8 Napisano April 27 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne miskim ono tipa kao nekad fzr cbr gsxr i te galame.ali top da ima malo jaci prizvuk ne kosilica jer realno i ja ga slabo cujem kad neko ima slabiji zvuk a ja u izolovanom autu Ugkavnom uveravaju me da slip on za tracer7gt 2026 nema nego samo crla grana sto ja ne bih jer ode centralni stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 25 Napisano April 27 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovič | World Championship-Winning Exhaust System Technology WWW.AKRAPOVIC.COM Akrapovič | World Championship-Winning Exhaust System Technology Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 25 Napisano April 27 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Arrow - Yamaha Tracer 7 / Tracer 7 GT 2025 WWW.ARROW.IT Arrow - Yamaha Tracer 7 / Tracer 7 GT 2025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...