brankoXM 1074 Napisano pre 6 sati MK SO Zandarmerije, 781 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan u potrazi sam za tank padom. kakva su vasa iskustva,gde kupiti,sta izbegavati. da li temu-ali varijante zadovljavaju ? ili su moto radnje opcija. nasao sam na KP "cici sticker" prodavac ima veliki izbor, pravi i po zelji-da li je neko kupovao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9092 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 3688 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Rade posao. Kad sam uzeo vfr došlo na njemu, do tad sam mislio "glupost". Sad.. Ne mogu da imam motor bez padova. Ko da mi je neko rezervoar namazo slaninom, tako mi bude čudno. Odma naručio sa temu za versysa. Ja volim ove bockave. Promenio pre 6 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2763 Napisano pre 2 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih preporucio te bockave (mada zavisi i koji motor vozis) jer kada je bas toplo krenu da se odlepljuju i da se pomeraju kaki oslonjen nogama na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...