Endurac 992 Napisano pre 18 sati Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 9 ari, 1/1, usorano, pravougaoni, mirno, porodicne kuce, svi placevi pod konac identicni, 300m od Save, posle Umke, nije kliziste, kolega ce sad da zavrsi samo papire na mene sa keve, ima bunar. Svi priključci u neposrednoj blizini. Moze da se gradi vrv cu istaviri kao njivu 2 klase. Oko 15.000 eur. Idealno za gradnju prodocne kuce ali moze i stambeni kontejneri magacini jer je plac gotovo perfektan pravougaonik. 0637716465 Marko Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23471 Napisano pre 11 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2885 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Endurac je napisao: 9 ari, 1/1, usorano, pravougaoni, mirno, porodicne kuce, svi placevi pod konac identicni, 300m od Save, posle Umke, nije kliziste, kolega ce sad da zavrsi samo papire na mene sa keve, ima bunar. Svi priključci u neposrednoj blizini. Moze da se gradi vrv cu istaviri kao njivu 2 klase. Oko 15.000 eur. Idealno za gradnju prodocne kuce ali moze i stambeni kontejneri magacini jer je plac gotovo perfektan pravougaonik. 0637716465 Marko Sent from my iPhone using Tapatalk Mare, kada moze da se pogleda, zainteresovan sam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...