momcilo231 0 Napisano pre 21 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa piaggio 50cc 2t,kada je hladam normalno sa saugom pali sve u fulu i mogu da se vozim nema problema ali kada stanem i ugasim ga nema sanse da upali to jest kada se zagreje ima problem,pricao sam sa jednim iskusnijim drugom rekao je da je moguce kada se motor zagreje da se cilindricni stub prosiri za 0,1mm pa kada se ugasi da ne moze zahvati lepo i da upali.Samo sam hteo da vidim sta je resenje i dali je ovo tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 596 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 697 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovo gledam, kao da si mi banuo u kucu, rekao svoj problem i ocekujes da ga resim. Niti "Dobar dan", niti "ja sam taj i taj" niti "dolazim iz..."..... Postoji tema za predstavljanje novih clanova, pa tek onda mozes ocekivati pomoc... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...