Mitoss 0 Napisano juče u 15:28 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Interesuje me kako se rešava problem sa otpadanjem magneta na ovim modelima motora.Preporuka za majstore, aftermarket delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16335 Napisano juče u 16:02 Integrisan, 8376 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš drugi i montiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9942 Napisano juče u 19:57 Drug član, 3350 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi lepe, pa sam i ja sad zalepio na Stromu. Samo je bitno da se uzme "lepak" koji je otporan na ulje i da je predviđen za rad na što višoj temp. Preko 130 stepeni. Jeste da ulje ide do 110, 120, ali je bolje uzeti za bar do 180 stepeni. Ja sam uzeo Locktite dvokomponentni, ne znam sad tačan broj. Izađe oko 3000 din. Veoma važno: skinuti stari lepak, odmastiti površine (i brake cleaner i aceton) i vrlo tanko naneti. A najelegntnije i najskuplje je staviti nov. Mada, ako nisu rešili konstrukcioni problem, pitanje je koliko će i taj trajati (nov bar desetak i više godina, a polovan "i dobar" je mačka u džaku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2266 Napisano pre 23 sati Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Interesuje me kako se rešava problem sa otpadanjem magneta na ovim modelima motora.Preporuka za majstore, aftermarket delove?Pošalješ Zoranu Fabijanoviću i on to rešava zauvek +38163517204Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...