Bane Burgman 5 Napisano Ponedeljak u 18:21 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF MOTO MT 800 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, danas sam upravo zavrsio redovan servis na svom motociklu. Iskreno sam bio skeptican po pitanju motocikla kineske proizvodnje, jer sam kao i vecina vas stalno vozio, menjao motocikle japanske proizvodnje, ali evo vec trecu godinu za redom vozim MT 800 i mogu sa punim pravom da kazem da sam prezadovoljan. Sto se tice servisa, ljubaznosti, korektnosti, cene...malo je reci da u CF MOTO GUEVARA sve funkcionise besprekorno. Evo vec trecu godinu dolazim kod njih i nisu odstupili u svemu pozitivnom ni milimetar. Veliko hvala i bravo za sve momke tamo.. Promenio Ponedeljak u 18:42 član Bane Burgman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3587 Napisano Ponedeljak u 18:33 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1176 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bane trepni dva puta ako su te kidnapovali ovi iz Guevare Promenio Ponedeljak u 18:35 član andrej. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Burgman 5 Napisano Ponedeljak u 18:38 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF MOTO MT 800 Prijavi odgovor kao problematičan , momak bravo za duhovitost, nisu me kindapovali kako rece Drakce, nego sam stvarno odusevljen, bole mene usi da nekoga hvalim, da me poznajes shvatio bi me. Promenio Ponedeljak u 18:38 član Bane Burgman 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nisam.mikelandjelo 5 Napisano pre 14 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Honda XL700v Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije teško, piši kako im funkcionišu servisi i koje su cene, koliko se čeka, i lager delova?Zanimljiv mi je MT800, ali mi dosta ljudi kaže da im je servis haotičan.Sent from my SM-S908E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7976 Napisano pre 13 sati Drug član, 2280 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema cfmoto 800mt pa moze ovo da se spoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...