AcoHonda 77 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, potreban mi je migavac za Hondu Africa Twin RD04 Imam 3 neka koja mi stoje u rezervi pa ako ima neko 1 rasparan ovakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1754 Napisano Mart 9 Vinyl rider, 905 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan mogu da pogledam, trebalo bi da je ostao jedan od Dominatora, nisam siguran za stanje ali isti su 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 77 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba nosač žmigavca , stanje stakla mi je nebitno ako je nosač dobar da mogu moje da prepakujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 176 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je na kp bas orginalni ...ja nameravao da kupim posto se moji pokarambasili bas ...izlepljena guma u sto cudesa ali mi se nije tad davalo 80 e za 4 kom...reko kupicu ja na ali-temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...