Darko Mihajlovic 9268 Napisano Petak u 16:06 Ne silazi, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se neki mentol okretao na parkingu kao slepac i zakacio me u blatobran... Naravno da je do jaja sto ne znam ko je... Imate li kakve preporuke gde bih mogao da zakrpim i ofarbam ovo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6864 Napisano Petak u 16:12 Drug član, 3096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde u Rakovici neki sto su ga svi hvalili a za farbanje to juri nekog da okreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4645 Napisano Petak u 16:30 Ne silazi, 6865 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan [Ime] Bane Lipe [Mobilni] 063 7545846 Ili on, ili sin Marko, Miljakovac 3, Rakovica. Ima dugogodišnja radionica u Maričkoj, stara Rakovica, oni krpe odlično, farbaju ali je znam kako, jeftini su, nemam broj, sa leve strane gde je pekara na drva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15626 Napisano Petak u 17:16 Drug član, 1887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane Afrikanac može i da zavari plastiku i da ofarba... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9268 Napisano Petak u 17:44 Ne silazi, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki kontakt. Ne poznavam gospodina @đunta Baneta znam, samo sam mislio da on radi samo mehaniku. Nisam imo pojima da farba i krpi..pitacu i njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15626 Napisano Petak u 17:57 Drug član, 1887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dao ti je Đunta telefone i od Baneta i od Marka Afrikanca. Rade sve od mehanike do varenja i farbanja motocikala. Imaju ozbiljnu komoru itd. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9268 Napisano Petak u 18:11 Ne silazi, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaha. Da da , top. Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...