Angron 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćaos ljudi, Posle godinu dana istraživanja o tome šta bih kupio, rešio sam da uzmem zx6r kao prvi motorčeks. E sada, problem je u tome što vidim da se kawasaki-trio motors spaja sa drugim uvoznicima pa je cela ta priča u nekoj tranziciji. Zanima me da li imate preporuke za nekog dobavljača koji se pokazao kao pouzdan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2654 Napisano pre 1 sat Drug član, 1232 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cule auto radi i mislim da jos neko. Koliko su pouzdani i kakav im je servis ne znam, ali racunam da su oni manje vise svi slicni, nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6279 Napisano pre 21 minuta Ne silazi, 5228 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Trio više nije uvoznik za Kawasaki, sad su to Autopromet, Cule i mislim Marinković. Kod bilo kojeg da odeš, nećeš moći da kupiš novi ZX6R je ih Slovenac nije povukao za ovaj region. Možda možeš da poručiš, ali ne verujem da će stići pre jeseni ili početka sledeće godine. Svakako pošalji upite pa javi šta su ti rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...