Jump to content

Moto Zajednica

Renault grand modus 2011 1.5 dci 90ks

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: Triumph tiger 1050

Posle ponude mopeda, došao na red i auto koji je već duže višak u kući. Kupljen za klince, ali oni jako malo koristili i odoše za BG. Auto je kod mene od 2021 god. Na satu je sada oko 141.000 km, redovno servisiran, kada sam ga uzeo zamenio sva četiri amortizera i pre par godina aku. Od opreme ima skoro pa sve što je išlo u taj model, četiri podizača automatsku klimu, polukoža, senzor brisača itd. Uz auto idu dva seta felni sa odličnim gumama. Zimski je sa 15 a letnji sa 16 coli. Cena je u skladu sa oglasima na PA 4200 evra sa mogućnošću dogovora. Od mana ima blago oštećenje od parkiranja na zadnjem desnom rubu, pocepan tepih ispod odmorišta za nogu vozača, jedan ključ i trebalo bi dopuniti klimu. Servis je rađen letos pre neke male kilometraže (ne znam napamet, nalepnica je na njemu, a ja nisam kod kuće do subote). Slobodno može da se dovede i neki majstor da ga pogleda jer nema nikakvih skrivenih mana, jednostavno je višak. Za par dana ide i na PA. Ako nekoga interesuje moj br. je 0648563810 Bane. Auto je u VA. Registrovan do 20. septembra.

IMG_3017.JPG

IMG_3019.JPG

IMG_3020.JPG

IMG_3022.JPG

IMG_3023.JPG

IMG_3029.JPG

IMG_3034.JPG

IMG_3036.JPG

IMG_20260221_150254.jpg

Promenio član BaneZ
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima