BaneZ 214 Napisano Februar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Posle ponude mopeda, došao na red i auto koji je već duže višak u kući. Kupljen za klince, ali oni jako malo koristili i odoše za BG. Auto je kod mene od 2021 god. Na satu je sada oko 141.000 km, redovno servisiran, kada sam ga uzeo zamenio sva četiri amortizera i pre par godina aku. Od opreme ima skoro pa sve što je išlo u taj model, četiri podizača automatsku klimu, polukoža, senzor brisača itd. Uz auto idu dva seta felni sa odličnim gumama. Zimski je sa 15 a letnji sa 16 coli. Cena je u skladu sa oglasima na PA 4200 evra sa mogućnošću dogovora. Od mana ima blago oštećenje od parkiranja na zadnjem desnom rubu, pocepan tepih ispod odmorišta za nogu vozača, jedan ključ i trebalo bi dopuniti klimu. Servis je rađen letos pre neke male kilometraže (ne znam napamet, nalepnica je na njemu, a ja nisam kod kuće do subote). Slobodno može da se dovede i neki majstor da ga pogleda jer nema nikakvih skrivenih mana, jednostavno je višak. Za par dana ide i na PA. Ako nekoga interesuje moj br. je 0648563810 Bane. Auto je u VA. Registrovan do 20. septembra. Promenio Februar 26 član BaneZ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 214 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Renault Grand Modus 1.5 dci WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Grand Modus 1.5 dci, 2011. godište, Monovolumen (MiniVan), Dizel 1461 cm3, vozilo prešlo 141000 km, Valjevo. Putnička vozila - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 214 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Triumph je prodat prvom koji ga je i pogledao, verujem da će tako biti i sa Modus-om, zato ako znate nekoga ko traži mali pouzdan auto slobodno preporučite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12273 Napisano Mart 8 BJB Maxi Scooter Club, 4509 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Doći ćemo kum i ja u toku nedelje ako nas neko ne preduhitri. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 214 Napisano Mart 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kumu @Alexa90 tj @dzonahybs. Promenio Mart 11 član BaneZ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12273 Napisano Mart 11 BJB Maxi Scooter Club, 4509 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se smrzavao za džabe na motoru u povratku 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...