andrej. 4422 Napisano Četvrtak u 18:13 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Probao, bolje da nisam, pišnuo u gaće...nije još vreme za njega Novi Hydroconquest im je stigao, sve rasprodato kao i svuda, lista čekanja dugačka. Nešto preko 250k je 39mm automatik, skroz pristojno za naše tržište 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 837 Napisano Četvrtak u 18:41 Drug član, 689 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, PremieRacing said: U pravu si, naravno, sad je servis 5.000,- din. Kod koga? I jel je za preporuku? Imam jedan koji stoji par godina, nosio bih ga ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6850 Napisano juče u 05:50 Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan To bih i ja voleo da znam, jer sam u poslednjih godinu dana nosio na dva mesta, i nisam baš bio zadovoljan. Na kraju su odradili posao, ali uvek uz nekoliko odlaganja. Doduše, nije puno ni koštalo, 2500 i 3000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16944 Napisano juče u 08:25 (promenjeno) Drug član, 1970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je aktuelan Seiko Repsi, star 50 godina, još uvek neservisiran. Promenio juče u 10:34 član bajker71 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4422 Napisano juče u 09:35 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Islikaj jednom celu kolekciju pa nam okači, nemoj jedan po jedan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 837 Napisano pre 17 sati Drug član, 689 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, RaS said: To bih i ja voleo da znam, jer sam u poslednjih godinu dana nosio na dva mesta, i nisam baš bio zadovoljan. Na kraju su odradili posao, ali uvek uz nekoliko odlaganja. Doduše, nije puno ni koštalo, 2500 i 3000. Meni Todorovic na bulevaru nemanjica u Nisu trazio oko 100 evra jos pre nekoliko godina. Tad nov seiko 5 kostao isto toliko, a ovaj realno jes mator, al nema neku sentimantalnu vrednost, pa mi se nije ni isplatilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6850 Napisano pre 3 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kod njega nosio, a na oba mesta gde jesam, cene su bile slične. Ali nije u cenama ni bio problem, nego se proces previše vremenski odužio, da ne kažem baš rastegao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...