andrej. 4417 Napisano pre 14 sati BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Probao, bolje da nisam, pišnuo u gaće...nije još vreme za njega Novi Hydroconquest im je stigao, sve rasprodato kao i svuda, lista čekanja dugačka. Nešto preko 250k je 39mm automatik, skroz pristojno za naše tržište 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 837 Napisano pre 14 sati Drug član, 689 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, PremieRacing said: U pravu si, naravno, sad je servis 5.000,- din. Kod koga? I jel je za preporuku? Imam jedan koji stoji par godina, nosio bih ga ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6849 Napisano pre 3 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan To bih i ja voleo da znam, jer sam u poslednjih godinu dana nosio na dva mesta, i nisam baš bio zadovoljan. Na kraju su odradili posao, ali uvek uz nekoliko odlaganja. Doduše, nije puno ni koštalo, 2500 i 3000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16934 Napisano pre 48 minuta (promenjeno) Drug član, 1970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je uktuelan Seiko Repsi, star 50 godina, još uvek neservisiran. Promenio pre 47 minuta član bajker71 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...