sst 648 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan Dva dana asfalta preko Goča, Kopaonika, Golije, Sjenice, Zlatibora i Divčibara 28.2. - 1.3. – Moto vožnja 4RIDE.RS Vremenska prognoza priča nešto o 15 do 20 stepeni, planiram turu po asfaltu po lepim putevima. Biće možda malo svežije i biće možda rizle na putu. Ako sunce sija biće prelepo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 165 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS, YAMAHA XV750 VIRAGO Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zamišljena tura, ali mislim da je malo rano za to. Verujem da će mestimično još biti i snega. Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 648 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema snega za ludaka Ovako će verovatno izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6581 Napisano Februar 21 Nemanja Stojanović, 1807 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba doći i do Kragujevca Ja sam generalno zainteresovan, ukoliko ne iskrsne nešto dobre su šanse da se vozimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9030 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3665 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je asfalt tura? 680km?? Ne deluje. U svakom slučaju.. Usliko sam da mi ostane, da isteram to, al vala za sad mi ladno da zapucam iz NS. I ta aplikacija.. Deluje mi super, video sam temu, moram da istražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1738 Napisano Februar 21 Drug član, 1378 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Većim delom ove rute sam vozio na poslednjoj turi prošle sezone (novembar). Nova Varoš-Sjenica-Pešter-Golija-Kop....i mogu da je kažem da je fenomenalan put ali mislim da je rano za ovako nešto. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 648 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Skittles je napisao: Treba doći i do Kragujevca Tu počinje avantura Zato se ne moraš vraćati za Kragujevac već po 1kg rizle po kvadratom decimetru niz Divčibare i pravac kući Nikad više rizle u životu nisam video na putu. Pre 12 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo je asfalt tura? 680km?? Jeste jeste. Lepa vožnja podeljena na dva dana, biće dovoljno toplo. Deo kod Golije je makadam, ovo ostalo je asfalt. Nije za fullspeed. Ne moraš da uslikaš, možeš da skineš GPX. pre 53 minuta, Bojan_Jgd je napisao: mogu da je kažem da je fenomenalan put ali mislim da je rano za ovako nešto Ko hoće nek' izvoli Šalu na stranu, biće rizle, ali ne mogu više da čekam. Biće cele nedelje u plusu (čak i na Kopaoniku), a vozim do posla dok nema leda na putu. Deblje rukavice i put pod točkove. Čim izađe sunce pucaće pogledi na sve strane. Što se aplikacije tiče > 4ride.rs – https://forum.bjbikers.com/topic/234681-4riders/ Počeo sam zauvek besplatnu aplikaciju gde se mogu pretraživati ture, tražiti saputnici, pisati putopisi i sl. Aktiviraću iduće nedelje mail-ove tako da možete dobiti aktivno informaciju kada napr. neko planira neku vikend vožnju a odgovara vašem profilu. Probajte, dajte feedback. Aktivirao sam prošle nedelje tek. Prijavite se, možemo isprobati kako radi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6581 Napisano Februar 25 Nemanja Stojanović, 1807 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Cvrc, ja radim u subotu ipak, tako da ću samo u nedelju nešto kraće da obrnem. Lepo se provedi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 648 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Opalila zvezda jutros pa ako se neko predomislio: Polazak od Valjeva u subotu ujutru pa krug Tara -> Zlatibor -> Sjenica -> Golija -> Kopaonik Dva dana asfalta preko Goča, Kopaonika, Golije, Sjenice, Zlatibora i Divčibara 28.2. - 1.3. – Moto vožnja 4RIDE.RS Vremenska prognoza priča nešto o 15 do 20 stepeni, planiram turu po asfaltu po lepim putevima. Biće možda malo svežije i biće možda rizle na putu. Ako sunce sija biće prelepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5898 Napisano Februar 26 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde si video 20'C, ali neko te ozbiljno laže U svakom slučaju, samo pametno, asfalt je i dalje hladan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 169 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Na Kopaoniku je trenutno nocna temp -4, po putu ima i snega, u zavetrini i leda, rizle na tone, asfalt je leden. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 709 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem ovo za kop iz prve ruke.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 648 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ne jurimo nigde. Malo da nas ogreje sunce Hvala na informacijama iz prve ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 648 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak feedback - Goč suv sa rizlom - Kopaonik od Brusa suv bez rizle - Kopaonik ka Jošaničkoj Banji vlažno, sa rizlom, na dva tri mesta klizavo - Ivanjica ka Jankovom Kamenu štrokavo, sa malo snega na dva tri mesta Golija kružni tok ka Sjenici baš baš odličan put. Ima malo rizle. Po meni top 5 u Srbiji. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...