Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 17 Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da poklonim nekom detetu , ciji roditelji trenutno nisu u mogucnosti da priuste , kompjuter i monitor. Ako postoji neko ovde od kolega cije bi dete usrecio ovaj skromni poklon - rad sam da poklonim ! Ako znate neko dete ciji roditelji nisu u mogucnosti, imate takvog klinca/klinku u komsiluku - javite mi. Komp nije sad neka gejmerska masina , ali YT , i sve te laganije igrice - moze da tera opusteno. Nemam puno vremena pa bih izbegao slanje postom, a i vrv bi slepci izlomili monitor , pa bi bilo ok licno preuzimanje , ili bih ja dovezao gde treba ako je blize , ili da organizujemo po nekom ako je dalje .. Komp je HP , a monitor LG. Saljem i slike. Moj broj je 0641293476 53 7 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 241 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest :respekt: 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 18069 Napisano Februar 17 Ne silazi, 1472 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ako se ne javi niko , pitaću šuraka i zenu, oni rade u specijalnoj skoli i uvek im fali svega, mi uvek dajemo takve stvari njima. Šurak onda sklapa, prepakuje sta valja i osposobljava da deca mogu bar da gledaju crtane i neke koliko toliko edukativne stvari. Inače sve sto im fali nastavnici kupuju uglavnom sami, ne čekaju pare od direktorice, jad i beda na sta je spala jedna takva humana ustanova. Margina drustva postali. Ali ovo u slučaju da se bas niko ne javi, ali na zalost ima mnogo dece kojima bi komp značio veliku sreću, a nisu u mogućnosti da priuste nista. Jos jednom bravo. 15 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 18 Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu objavu sam objavio i na face , prvo na stranicu "moja rakovica" ( sa namerom da poklonim klincu nekom , tu u kraju ) , a onda i na svom profilu.. posle par sati, mogu samo da kazem "ljudi su govna!" Javljaju se ljudi , jel moze samo monitor , jel bi prodao za neku simboliku samo komp, jel moze meni ? - a ja udjem na profil , prste slike sa mora , muz slavi 45i rodjendan u kafani ..... Jebem mu misa , blago sam razocaran... Ako se niko uskoro ne javi , Piki , prosledjujemo toj decici. ( Vise nisam ni sam u sebe siguran, jel uopste ispravno ovo sto sam pogledao profil toj zeni koja se javila ...sad se osecam lose....u pm ) 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15505 Napisano Februar 18 (promenjeno) Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Darko MihajlovicAko odlučiš da komp šalješ u SM kolegi @piki ,vrlo rado ću pomoći da stigne tamo. Uskoro bih trebao na tu stranu, pa ako treba prevoz javljaj. Promenio Februar 18 član Best 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 18 (promenjeno) Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tekst zene/uciteljice koja mi se javila !! "Јављам се поводом објаве којом се оглашаваш да би поклонио компјутер. Јављам се и као учитељица два од четири детета самохране мајке, а ромске националности. Мајка има минималац, плаћа стан, троје деце издржава, а најстарије живи у Смедереву са оцем. Лазар и Василије (пети и први разред) су моји ђаци и о њима имам високо мишљење. Веома су интелигентни, културни су, чисти, васпитани. Немају подстицај средине да би се довољно квалитетно школовали, али имају изванредна постигнућа. Када су од града добијали ваучере, мајка је трошила новац купујући деци патике, опрему. Није препродавала картице као многи. За школске сврхе је за децу потребан компјутер. Сада имају предмет Дигитални свет и радимо основе у пеинту, ворду, ПП презентације, Скречу. Могу да вам проследим контакт телефон мајке. Сигурна сам да би син Лазар са пажњом и великом захвалношћу чувао и учио за компјутером. Телефон мајке (Славица) +38161...... Унапред захвална, уколико већ компјутер није неко за себе резервисао." Posto mi je prica delovala ok, odlucio sam da bi njima znacilo.... Javio sam uciteljici da me najavi kod majke !! "Чуле смо се и одмах је јавила деци да им је учитељица набавила компјутер. Деца у пресрећна. Раније сам петака, бившег ђака, а брата (Лазу) спајала са децом која имају компјутере да би завршавали домаће задатке. Мајка се распитивала за школу пограмирања, али јој је превелика цена. Углавном, сви су се обрадовали. Улица је ------------, живе у сутурену. Остала деца их воле." Ljudi moji... Ne mogu vam opisati situaciju .. Oni su kao med, zive u vesernici stambene zgrade , u "cigli" ... Mala ( mozda treci razred ) me nudi kafom , vodom. Pa onda "a hoces pivo?" Stariji je gleda "pa nemamo pivo" ona , cuti , kao , provaljena je ... Majka na ivici suza , srecna , a steze da ne zaplace , resila deci komp... Pocepao sam se na pola. I , pozdrav od moja nova 3 drugara !! ( Živote , mater ti jebem pokvarenu... ) Promenio Februar 18 član Darko Mihajlovic 54 6 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 604 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti dao srece I zdravlja, pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6701 Napisano Februar 18 Nemanja Stojanović, 1828 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Darko legendo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15505 Napisano Februar 18 Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti L..ik, natera mi suze na oči 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 18 Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan braćo ... život je jedno kratko smeće... ovo je jedan primer... kad sam im predao komp i krenuo kuci , seo u kola , pune oci suza , mislim se , koliko ima ovakvih porodica...koliko koje i ne znamo da postoje negde... koliko ima bolesne decice ... koliko nesrecne decice koja se muce svakako... dakle , da zajebemo svadje , podele , nesuglasice , razmirice.... sve je to resivo i sve je to glupost... budimo ljudi ! 14 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 604 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece @Bestnaterao si mi suze u ocima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10188 Napisano Februar 18 Drug član, 3380 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite, da li bismo mogli da se organizujemo i skupimo tom detetu za kurs te škole programiranja? Najveća je šteta da neko želi znanje, a ne može do njega? @Darko Mihajlovic ima kontakt, saznamo koliko to košta, prosledimo novac učiteljici da ona uplati odgovarajući kurs i jedno dete ide stepenik naviše. 2 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 18 (promenjeno) Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, misa-pei je napisao: Šta mislite, da li bismo mogli da se organizujemo i skupimo tom detetu za kurs te škole programiranja? Najveća je šteta da neko želi znanje, a ne može do njega? @Darko Mihajlovic ima kontakt, saznamo koliko to košta, prosledimo novac učiteljici da ona uplati odgovarajući kurs i jedno dete ide stepenik naviše. mogu da pitam ovu uciteljicu sutra , sad je vec kasno , pa da javim... predstavu nemam sta je taj kurs.. inace da , ja sam za... sto ne Promenio Februar 18 član Darko Mihajlovic 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 18069 Napisano Februar 19 Ne silazi, 1472 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , najbolje je kad su mali ljudi srećni i kad poklon pronadje pravi put, to je sreća i za onog koji poklanja i za onog koji dobija, živeli! @Best ti se javljaj svakako dan ranije da se organizujemo 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3924 Napisano Februar 19 BJB Maxi Scooter Club, 1267 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care! I super ideja za kurs, organizovali bi to brzo ovde, za taj uzrast nije to šaka dukata 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9892 Napisano Februar 19 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Darko, nije lepo starijem čoveku naterivati suze na oči... Svaka čast, dobrim ti se vratilo. Podržavam ideju da skupimo lovu za informatički kurs. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9788 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora uciteljice . Rekao bih da nije neopshodno za sada .. PS - rekoh joj, da smo dostupni , ako ima decice koji su bas lose finansijski , ako zafali sta da bude slobodna da nas kontaktira... Eto ! Dobri smi , dobriiiii 16 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 316 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, misa-pei je napisao: Šta mislite, da li bismo mogli da se organizujemo i skupimo tom detetu za kurs te škole programiranja? Najveća je šteta da neko želi znanje, a ne može do njega? @Darko Mihajlovic ima kontakt, saznamo koliko to košta, prosledimo novac učiteljici da ona uplati odgovarajući kurs i jedno dete ide stepenik naviše. Ja sam za, koliko god mogu ja cu da pomognem. A i tu su mi blizu, ja 30km od mene. Ako treba da im se i okreci stan ili nesto ja sam tu. A i ako se pravi nesto finansiski tu sam, koliko mogu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 167 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sa svoje strane mogu da poklonim kompjuterski sto i stolicu, imam i ispravan monitor starog kompa. Ako znate nekog kome je potrebno javljajte. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...