Jump to content

Moto Zajednica

Opel Grandland X 2020god 1499cc, dizel, 148.000km 11990e

Recommended Posts

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750, Yamaha XT1200Z Super Tenere
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Opel Grandland X , 2020. godište, Džip/SUV, Dizel 1499 cm3, vozilo prešlo 148000 km, Sremska Mitrovica. Putnička vozila - Polovni Automobili

Pozdrav svima! Drugar od skoro počeo da radi uvoz automobila za Srbiju, jedan od automobila u ponudi je ovaj fantastičan primerak Opel Grandlanda X. 100% legalan, ispravan, prava kilometraža, otkupljen od banke. Najjeftiniji na tržištu trenutno.  Bacite pogled, pustite meni poruku ili direktno njemu na 0691163023, Milan.

Promenio član Novola
  • Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

@Novola burazer ga je kontaktirao. Dobili smo slike i detaljan opis. Dobro smo se zagrejali iskreno. 

• Sviđa mi se 1

23 hours ago, Zarkela said:

@Novola burazer ga je kontaktirao. Dobili smo slike i detaljan opis. Dobro smo se zagrejali iskreno. 

Drago mi je, samo guraj, nećete pogrešiti 👍

• drkadzija, 1264 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki

Nije kritika ni vlasnika ni postavljača oglasa ni vozila... ovo je kritika auto industrije.

Kako ih nije sramota da stave 1,5 u tu šasiju? Taj auto treba da bude makar 2.0. 

Kada sam gledao Škodu Kodiaq ostao sam zaprepaščen da nema 3.0 motor u ponudi. 

Najbolje da stave u SUV neki 0,9.... Ista je situacija sa Dacijom Bigster ili kako god da se zove, najveći motor 1,5.... pa serem vam se u SUV.

• Podržavam 3

• Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Pa polako ce vracati te sve motore u opticaj. I elektrofikacija ce se polako ovustaviti, samo jos koja godina da prodje. 

• Integrisan, 8763 postova
  • Motocikl: TDM 900

@grof

Pre sve da se ogradim, komentarišem samo trend u autoindustriji ne konkretno auto iz oglasa. 

Većina tih SUV vozila nisu SUV. Tako izgledaju ali su to zapravo hečbekovi na steroidima. Evo npr. uporedno sa 307 karavan... Ljudi vole SUV, voze ih po gradu, niti ih zanima šta je ispod haube. Proizvođači nisu glupi, jer npr. VW Tiguan koristi platformu Golfa. Sa tim što je Tiguan skuplji i ljudi kažu, pa daj da doplatim još malo i vozim SUV Tiguana nego Golfa. Renault takođe to radi, prodaje skuplje visokog Clia kao Captura. Nove agregate tek neću da komentarišem. Na prste, ako i toliko možeš da nabrojiš one koji su zaista pouzdani. Ja mislim da se era tih neuništivih motora završila sa EURO4. Mislim na dizel i na benzin. Novi benzinci sa direktnim ubrizgavanjem i turbinama višu nisu jednostavni i jeftini.

image.png.c8fcb974f8367657b476d56decaf5193.png

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• drkadzija, 1264 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki

Da ne skrnavim čovekud dalje oglas, moja ideja je da za vozilo tih dimenzija su ti motori prosto preslabi. Vozio sam 307 sa 1,4 HDI.... ono uz brdo ti dodje da izadješ da ga poguraš ne bi li se popeo.

• Cool tip, 3255 postova
Pre 11 sati, idanijel je napisao:

Niste bubu vozili 1200,vi ste besni emoji16.png

Eh mladosti

FB_IMG_1771356022448.jpg

Ja vozio, 71. godiste, oboje dece mi iz porodilista doslo kuci u njoj...Samo bila amerikaner 1300. Nebo plava.

• Cool tip, 3255 postova

Ja sam presao na suv vozila, poceo sa rav4, pa kaskai, pa xtrail, pa peugeot 3008 pa sad kodiak. Ja burazeru presao na to jer me bole ledja kad se saginjem da udjem u niska kola. Nisam ni na jednom ikad osetio pomanjkanje snage, ni blizu.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 572 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
On 2/15/2026 at 11:42 AM, Novola said:

Drugar od skoro počeo da radi uvoz automobila za Srbiju

Drago mi je da čujem. Prenesi mu čestitke i poželi srećan početak.

Ako mu zatreba bilo kakav savet, pomoć ili razmena iskustva, slobodno neka se javi na 0606219700.

Mi poslujemo pod imenom Samo dobra kola.

Za početak, savršen primerak. Verujem da će da odleti!

• Podržavam 1

Dovoljno je da se pogleda sta ameri voze, kinezi, juzna koreja, emirati pa se zakljuci da evropa otisla u persun. Ali vratice se ponovo 2.0. Eto i Mercedes u C klasu vratio svoj motor i 2.0 dizel. 

• Zainteresovan, 188 postova
  • Motocikl: TBD

Još da vrate onaj automatski menjač sa 4 brzine 722.6 što su 15 godina ugrađivali u sve u celoj grupi

Promenio član Kkovic

• Ne silazi, 1718 postova
  • Motocikl: SMC 300

Ne treba mu jaci motor, ukoliko nema pogon na svim tockovima.  Moj uslov kad kupujem takve vrste automobila je pogon na svim tockovima. 

• Sviđa mi se 1

Auto je prodat, hvala svima na komentarima

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja