andrej. 4042 Napisano Ponedeljak u 20:00 BJB Maxi Scooter Club, 1286 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Bosne, prava 4ride tura sa @nuk u toku 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 761 Napisano Ponedeljak u 20:08 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, andrej. je napisao: Pozdrav iz Bosne, prava 4ride tura sa @nuk u toku Bravo momci!!! Baš mi je drago, kezim se kao kreten Ulepšali ste mi veče 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1058 Napisano juče u 00:42 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Konceptualno me podseca na last minute voznje sa cikloberze (khm, 2bike). Registrovacu se uskoro pa kaciti pomalo sta stignem iz ovih ovde krajeva, a nije lose ni kao spajanje na daljinu sa istomisljenicima. Znam svakako da cu gledati kad dodjem u julu sa kim se uklapam da provozam krug Sugestija: ne znam koji framework koristis, al mozda bi tabelarni prikaz voznji bio prakticniji kad se platofrma bude vise koristila. Thumbnailovi su cool, al kad ima dosta podataka, zahteva i mnogo skrolovanja, cak i sa dobrim filterom. Good job, keep it up 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 194 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi objasni kako ovaj sajt radi 4ride.rs – Pronađi moto saputnike širom Evrope 4RIDE.RS Zauvek besplatno deljenje moto vožnji u Evropi. Objavi vožnju, poveži se sa vozačima, krenite zajedno. Ne mogu da ga stavim na početni ekran na telefonu, Nema aplokacija . Uvek treba da kucam sve po redu da mi otvori sajt . Jbg , mator sam, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 761 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rajmax63 je napisao: Ne mogu da ga stavim na početni ekran na telefonu, Nema aplokacija . Uvek treba da kucam sve po redu da mi otvori sajt . Javljam se za 30tak minuta Upravo to podešavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...