Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki EN450 restauracija

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Kawasaki EN450 LTD

Pozdrav,

Nisam najaktivniji clan ovde pa je mozda u redu da se predstavim, ja sam Nenad, dugo sam zaljubljenik u klasicne motore i kruzere. Ponosni sam (ili nesrecni :)) vlasnik ove masine (Kawasaki EN450 1985 godiste) od 2018 godine. E sad, ona je tu negde na granici da svakako nije novija, nije bas oldtajmer, ali definitivno se moze svrstati u neke klasike.

Masina je u voznom stanju koliko toliko, i vozim je sa zadovoljstvom koliko porodica sa dvoje male dece i posao dozvoljavaju. Medjutim, mislim da zahteva jedan ozbiljan generalni servis i/ili restauraciju da bi to malo vremena koliko imam za nju proveo uzivajuci u voznji, umesto nervirajuci se oko raznih kvarova i muka koje idu sa godinom proizvodnje i manjkom ulozenog vremena u odrzavanje. Iz svega ovoga navedenog moje pitanje bi bilo da li vredi uloziti neki veci novac u to (ne znam koliko bi sve to uopste moglo da kosta ni okvirno) ili bataliti i kupiti neke od ovih "modernih klasika/kruzera" kao sto su Royal Enfield Super Meteor 650 i slicno.

Nazalost nisam jedan od ovih instagram likova i nemam bas mnogo slika sa ljubimcem ali eto nasla se jedna slikica cisto da mozda steknete utisak kako sve to izgleda:

image.thumb.jpeg.8206ebb10185633674eb37349dfa090e.jpeg

mada je ta slika malo starija i davno sam restaurirao sediste (kod Bobana za kog imam samo reci hvale) i nekako sam tu sliku sacuvao :)

image.thumb.jpeg.a666e5428aebf806826880c34e5e934f.jpeg

Svako misljenje i savet su vise nego dobrodosli!

Hvala unapred!

Srdacan pozdrav,

Nenad

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja