markommarko 1396 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint ima CF 300 NK godinu-dve star i koliko sam video želi da kupi nešto novo, što bi značilo da ovaj prodaje. Možda možete neki dogovor da napravite @Peppermint Ispravi me ako grešim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 90 Napisano Februar 11 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Drugar imas voge motre koji su odnos cena kvalitet super , ja sam 2 skutera sr3 imao tj jedan imamjos uvek i presao 8000k na oba , za te novce ta kasa je odlicna, sad gledam ili 625 ili 800 rally, ali za tebe kao pocetnika imaju par super modela koje sam video pre par dana kada sam isao da probam ove modele. okacicu ti ovde ali ti savetujem da odes i da vidis jer za tu cifru imas novo i sa garancijom. https://www.polovniautomobili.com/motori/25923253/voge-r125-abs? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 996 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi i Kraljevu...ma ne znam uopće sta za te novce bi uzeo, ima nešto, ali opet treba vidjeti, je padao...sastavljano...da ne trošiš odmah i nikad motora, ja bi se skupio još malo, poduplao taj budžet, onda bi lakše birao...sretno. Jedino Varadero 125,ali ako ga ima još gdje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2401 Napisano Februar 11 (promenjeno) Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam merodavan iz licnog iskustva..prvi put sam seo na cbr 600f... Ali nekako sam ubedjenja da bi motor od 500cc bio odlican za pocetnika...pa polaze se na 600-700cc. Mislim da je to motor koji moze vozacu dati neke povratne informacije....prasta greske,a sto se tice ostalog...gledao sam klince koji su sa skuterima i 150cc obamotabali bagrenje...ono u glavi je druga prica. I mislim sa neki er5 ili cb500 ili slicna aparatura moze da se nadje i u dobrom stanju i za te novce... Vidjao sam jednog dedicu u Cacku na eR5 koji je bio kao staklenac,radi kao satic...bukvalno ko nov. Imao sam zelju da ga imam ako nista za ukras. To je moje misljenje. I tvrdim da ima starijih ocuvanih motora i odrzavanih. Takodje podrzavam reci kolege da treba kupiti stariju masinu uz pomoc nekog ko se razume dok se vozac ne locira cemu naginje...a onda.... Promenio Februar 11 član Pedja Ča 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Februar 11 (promenjeno) Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujes 125 moj glas ide na sym nht 125,Nov motor za 2300 evra uklapa se u tvoj budzet a Novo je novo I sym je kvalitetan motor. Promenio Februar 11 član Bobni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2401 Napisano Februar 12 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Novo jeste novo,to je de fakto. Samo u slucaju vozaca pocetnika je to nesto malo drugacija situacija. Predpostavljam da se svima desilo da kupe motor ,voze i vide da bi nesto drugo vise odgovaralo. Jer jedno su ocekivanja koja imamo pre kupovine nepoznatog modela a drugo realnost koju nam taj model pruzi. Realno ce kolega za nekoliko meseci da "preraste" tih 125cc...potom ce zeleti neki veci,jaci. U slucaju kupovine novog imace znacajni pad cene u prodaji...dok polovan ocuvan motor ce moci prodati za isti novac. Da ne pricam o mogucnosti klizanja ili ne daj boze pada,sto se vecini pocetnika verujem desavalo. Meni jeste. Iz tih razloga moj glas nikako ne ide za kupovinu novog pocetnog motora,pogotovo ako vozac nema nikakvog iskustva. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 90 Napisano Februar 12 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Bar danas može da ode u da proba od novih šta god želi, pre 25 god kad sam kupovao prvi motor bilo je toliko para hoću rosi Apriliu 125 ću nit te ko pita dal odgovara šta i kako nego uči se u teraj pa kad se naučiš ideš na jače,moje lično mišljenje je da treba početi od najmanjih kubikaža pa kad se to ovlada da možeš da pleses sa motorom ideš na veću kubikažu,bez obzira da li je putni,cross ili Enduro. A današnji Novi vozači kupi 400-500 CC i odmah posle mesec dana pce Gs a ili Ducati a ,a nema 1000km ispod sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2234 Napisano Februar 12 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedini obrnuto, idem unazad, sa 600 na 500 :). Nekako tu od 500ccm vise ne vidim snagu ka previse bitan faktor za bezbednost, a ni za brzu voznju. Vise je bitan tip motora oko izbora, da se lepo vozi, lako uci na njemu, da moze sve sto hoces. Slicno mi je voziti 50ks i 100ks, isto brzo mogu oba da se voze, Promenio Februar 12 član Blackened 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 640 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Voge 300rally moze biti dobra opcija za pocetnika.cena skroz razumna za nov motor.Sent from my SM-A556E using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...