misa-pei 9868 Napisano Februar 24 Drug član, 3338 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Pupupupu... Da se ne ureknem... Kupujem atomobile do soma evra, mogu da se nađu odlična vozila. Kriterijum - el. podizači stakla, klima, radio (priprema), ispravan, dobra limarija, dobar trap, motor prede. Vozim dve, tri godine, bacim. Ružan? Udaren? Lak mi je matirao, ogulio se? Ajde, bre. To je prevoz. Ne ulažem više od 100 e za to vreme. Izgubim para manje od cene velikog servisa. I šta, dođem negde sa ovim, onim... bolje mi je? Ja stigao, ne razmišljam da li ga je neko zakačio na parkingu, da li mi je kretwn uleteo od pozadi na semaforu ili pešačkom... Statusni simbol me nije nikad kačio. A vozio sam i nova kola, samo što me to nije radilo od kad sam odrastao. Naravno, ako prelazite stotine hiljada godišnje, možda ima opravdanja da se toliko birka. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...