Jupiter 3415 Napisano Februar 4 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otuđio bih kacigu i jaknu, sada će već treća godina kako skupljaju prašinu. Nošene 2 sezone, u vrlo dobrom stanju. Kaciga 130 eura, lagana, tiha, veličina M. Jakna 110 eura, protektori na ramenima i laktovima, veličina L. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1056 Napisano Februar 4 Sindikat Samostalni Jahač, 393 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ,zainteresovan sam za jaknu,ako paše mojim gabaritima 187/83 kg ,da se dogovaramo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1056 Napisano Februar 4 Sindikat Samostalni Jahač, 393 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Probao jaknu,ipak mi neodgovara... Inače jakna je bukvalno kao nova ,ko je pazari neće se pokajati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 525 Napisano Februar 4 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i težinu bi bila odgovarajuća? Ooo @Jupiteru! Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Februar 4 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi da je probaš. Dule i ja jesmo na papiru slične visine i težine, ali smo drugačije konstitucije. Ima duže ruke i šira ramena, tako da mu je bila tesna preko leđa. 1 hour ago, KoleD said: Za koju visinu i težinu bi bila odgovarajuća? Ooo @Jupiteru! Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15806 Napisano Februar 5 Cool tip, 3239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Jel jakna mash? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Februar 5 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, sashac said: Jel jakna mash? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Februar 16 (promenjeno) Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio i @KoleD da pogleda, proba. I njemu je mala. Dakle, računajte da je jakna za nekoga visine do 185cm i do nekih 80kg. Promenio Februar 16 član Jupiter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Februar 16 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da kazem , taj sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Februar 16 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A treba li ti jakna, osim što se uklapaš po merama? 18 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Kako da kazem , taj sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 300 Napisano Februar 16 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 2. 2026. at 17:14, Dule Sebeški je napisao: Probao jaknu,ipak mi neodgovara... Inače jakna je bukvalno kao nova ,ko je pazari neće se pokajati. Da li ti je velika ili mala? Ja sam 173 al zato 80kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Februar 16 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Jupiter je napisao: A treba li ti jakna, osim što se uklapaš po merama? Trebala mi do pre koji dan .. Uzesmo bas letnje. Sad , ako je ova tvoja ok za neko ovakvo vreme bas kao sto je sada , mooooozda bih i uzeo. . imam zimsku , ali je mnogo zimska .. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1056 Napisano Februar 16 Sindikat Samostalni Jahač, 393 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Vitez Koja je napisao: Da li ti je velika ili mala? Ja sam 173 al zato 80kg Rekao bih taman za moje mere ,i dužina do struka,dužina rukava ,jedino što mi je bila uža u leđima,a bez leđnog protektora (kojeg bi ubacio svakako) pa sam zbog toga na kraju odustao (mada iskreno i dalje se lomim..) Mnogo mi se svidela jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Februar 16 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam oglasio moju koznu. ako je prodam - kupujem ovu jupiterovu ako je ne mazne neko pre.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Februar 21 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio burazer od @Vitez Koja, kaže sve 5, ne sviđa mu se boja. Legitimno. Ne paše uz motor. Mislio je da je siva siva. Nije, ima kap zelene u njoj, dovoljno da joj promeni ton. Da ne slikam ponovo, zavisi od ekrana telefona koji koristite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 300 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jupiter je napisao: Bio burazer od @Vitez Koja, kaže sve 5, ne sviđa mu se boja. Legitimno. Ne paše uz motor. Mislio je da je siva siva. Nije, ima kap zelene u njoj, dovoljno da joj promeni ton. Da ne slikam ponovo, zavisi od ekrana telefona koji koristite. Kaze mi bata da je jakna 10+ i da mu je bas zao sto nije druge boje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 188 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su svi probali tu jaknu.....osim mene Gde može da se pogleda/proba ?Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 300 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, mihajlovic11 je napisao: Izgleda da su svi probali tu jaknu.....osim mene Gde može da se pogleda/proba ? Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Ja bi je probo, al sam mali 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...