PremieRacing 3683 Napisano Ponedeljak u 11:05 (promenjeno) Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja 636 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Ninja 636, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 25000 km, Novi Sad. Cena 4.700 € - Motori - Polovni Automobili Ja prodajem drugarov motor, više nego odličan primerak, zovete mene a slobodno možete da kontaktirate i vlasnika na broj telefona naveden u oglasu. 064 364 88 11 - Buca NS Promenio Ponedeljak u 11:07 član PremieRacing 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12205 Napisano Ponedeljak u 13:17 BJB Maxi Scooter Club, 4505 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na slici 43.619km, u oglasu 25.000km 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9555 Napisano Ponedeljak u 13:41 Drug član, 3296 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaže da je prešlo 25 000 km. Sad će baš da piše i da je prešlo i 35 000 ili 40 000. A možda je to pre orošavanja? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3683 Napisano Ponedeljak u 16:04 Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Heb'la vas kilometraža... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8734 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3550 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 136ks... 600ka... Što bi rekle mlade čestite mađarice kod nas u varoši "jezoš Marija" Krivo mi što nikad nisam probao. Kažu mudri ljudi da je najudobnija i najviše torqi od svih u klasi. Es điro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2233 Napisano pre 10 sati Drug član, 1392 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Jezus Istvan , zavisi od situacije csókolom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22236 Napisano pre 7 sati Integrisan, 6989 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan "jezoš Marija" Otkad nisam cuo Ovaj motor, u ovoj boji je bio moj decacki san. Svako vece sam u NS prolazio pored salona, mislim Hyundaia, gde je jedan bio u izlogu. Danas kad gledam sve 6ce, ipak mi je generalno najlepsa ona 2007/08, ali je ona 599cc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22732 Napisano pre 5 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2829 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: 136ks... 600ka... Što bi rekle mlade čestite mađarice kod nas u varoši "jezoš Marija" Krivo mi što nikad nisam probao. Kažu mudri ljudi da je najudobnija i najviše torqi od svih u klasi. Es điro? Leeep i cena ok A od udobnosti, kao i od torkija - nista... motor stvoren za stazu, jer tek od 10.000rpm postaje prgav, takodje pravljen za ljude 160/60...al da je povozan, to jeste... Ja ga uzeo, rekoh bice za stazu samo, provozao, zakocio par puta prednjom i pritom video saru na prednjoj gumi, preko vizira...i prodao ga... Sorry za off...Srecna prodaja! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22236 Napisano pre 3 sati Integrisan, 6989 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga uzivo pored nekih rova tog doba, i deluje mi gabaritno veci od svih. Ja mislim da je ok za ljude do 180. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...