lemy 1465 Napisano Petak u 12:17 Drug član, 1264 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Roki232 said: Pre svega hvala na odgovoru,vozio sam skuter ,evo kako je u praksi,dodao fotku, razmisljam se da uzmem sedište, gledao neke klipove spuste ga za 3cm generalno na asfaltu mi je ok,ali kad malo izadjem van puta osećam da bi mi lakse bilo da je niži ,doduše ima dosta i do iskustva koje ja nemam Ovo ti je skroz ok, bez brige, ali razume pošto si prešao sa skutera. Na offu ako planiraš da voziš uliva samopouzdanje ako možeš celim stopalom da se osloniš, ali nema potrebe, ako krene da pada beži, a možeš i da zakačiš nešto tom nogom. Uglavnom ako ćemo pravilno nam noga šta da traži na zemlji, posebno na offroad, ali je lakše u početku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Petak u 16:01 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,bas tako neiskustvo mi daje potrebu za pun oslonac ,videćemo vremenom malo još da se opustim i naviknem na motor ,kojim sam inače prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...