GingerNinja 6 Napisano Januar 14 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, da li je neko u skorije vreme radio plastificiranje felni i/ili aluminijumskih delova? Zanima me ko kod nas nudi takvu uslugu i da li ste sami morali da razmontirate osetljive delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Januar 14 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Problem je ko ce to dobro da pripremi. Moras izvadis lezajeve. Sms wheels radi u Bg-u sredjivanje felni, nisu jeftini al rade profi, potapaju u hemiju da skinu boju i onda se radi plastifikacija, nisu ni dve boje iste i ne trpe istu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17931 Napisano Januar 14 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan SMS je preskup ali baš preskup. Za neke specifične i skupe felne verovatno okej ali za nešto uobičajno meni je bilo previše. Plastifikacija nije loša, ali nije dobra za felne koje imaju puno oštrih ivica. Tada je farbanje bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4867 Napisano Januar 14 Ne silazi, 6991 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijum trajno omekne od tolike temperature, neke legure isto nisu imune, obruči žičanih točkovi su takvi recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Januar 14 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zato i koriste neke druge boje gde su niže temperature a skidanje u hemiju da se sacmom tj peskom ne ubije felna, sto se tice sms, jesu skupi to stoji to sam i rekao odmah al i urade. Jedne su mi radili pre koju god a ove sad sam sam farbao al su mi oni skinuli farbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4867 Napisano Januar 14 Ne silazi, 6991 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Niskotemoeraturana plastifikacija postoji odavno, ali nisam znao da je došla i ovde, can mog interesovanja je. Ima još ko skida hemijom, radio sam preklane, ali bez obzira na to, mora nekad da se peskira i rukom dotera, da bi se uklonila korozija aluminijima kad je ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GingerNinja 6 Napisano Januar 14 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Nadao sam se da ima nešto pristupačnije, ali koliko para toliko i muzike : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole-motostars 46 Napisano Mart 10 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad-čenej Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav radim ja plastifikaciju u Novom sadu 0638344444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...