CofiX 0 Napisano juče u 02:54 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam yamahu yz 125 2003 i desni semering radilice mi nije dobar i pusta fals vazduh zanima me da li neko zna mozda otprilike cenu popravke kod majstora, i posto mi je prvi motor ako moze neko da mi malo pojasni oko odrzavanju motora i servisa. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7371 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6721 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zemena semeringa ne bi trebalo da bude problematična..sem ako ne postoji još koji dodatni problem. Npr. oštećeno kućište ili radilica...zbog čega sama zamena semeringa može da bude posao bez posla. To je ljuti mali dvotaktni agregat i zahteva nešto više pažnje, kvalitetno ulje za mešavinu i određeni način vožnje. Ovo poslednje ljudi uzimaju zdravo za gotovo, naročito danas kada su vozila puna svakojakih asistencija. Ovakav agregat voli i traži obrtaje, bez obzira što je opremljen ventilom na izduvu. Pravilno korišćenje gasa znatno će umanjiti prljanje unutrašnjisti cilindra i ventila od cundra, tj. naslaga ne izgorelog ulja...naročito kada i ono samo nije adekvatnog kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...