Predator016 1422 Napisano Petak u 09:48 (promenjeno) Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodao bih moj iPhone 13 midnight black, 128 gb, star je oko godinu i po dana, u perfektnom je stanju, bukvalno bez razlike u odnosu na nov. Super me je služio, baterija odlična, istera dan bez problema, i ostane za sutra . Bh je 86%. Ide u fabričkom pakovanju, a poklanjam vam i tri maskice i airTag. Tag nije original, ali podržava Apple Find my i super radi, ćerkica ga je nosila kao privezak neko kraće vreme. Cena je 290e, za kolege može neki mali popust. Mogu staviti još slika, ali u suštini, nema se sta posebno gledati, stanje sam vam opisao gore. 064/8656988 Saša Promenio Petak u 12:48 član Predator016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6537 Napisano Petak u 12:34 Nemanja Stojanović, 1794 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ako piše negde a ja ne vidim, koliko GB ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1422 Napisano Petak u 12:48 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 128 gb, zaboravio da napišem, editovao sam post.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...