Andrej_Hotstepper 9007 Napisano Subota u 10:10 Ne silazi, 3661 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, shoyyka said: Ako prodam lako ćemo Ja kad god prodam motor obavezno nema ništa da valja. Dok imam motor ima šta hoćeš 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5160 Napisano Subota u 10:14 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite čoveka. Kad prodaš motor, i ostaneš bez motora, onda te uhvati panika, pa se mnogo brže pazari sledeći motor (ne mora nužno ni da bude dobar hahah) Srećno sa prodajom Milanče, odlična ponuda! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11848 Napisano Subota u 17:53 Ne silazi, 3671 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan No frks,no paniks 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11848 Napisano Ponedeljak u 17:43 Ne silazi, 3671 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Juče gledao dečko iz BGa za drugog (videli oglas, a ja mu skoro prodao A56 fon, valjda stekao poverenje), donose kaparu u petak. Da ga sačekam 10ak dana, da uzme kredit, fali mu malo...Da vidimo... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11848 Napisano juče u 05:30 Ne silazi, 3671 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Znate li nekog ko radi motore iz DE,carina...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16375 Napisano juče u 07:47 Integrisan, 8382 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti dam kontakt za Berlin i ono što je usput do Srbije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...