Borzegi 496 Napisano Decembar 29, 2025 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Poklanjam Oxford Explorer adv čizme.Spolja vizuelno nisu u baš najboljem stanju ali su potpuno funkcionalne i dalje.Mane:- Spolja je skaj krenuo da se odvaja ove godine ali je to samo kozmetika po mom mišljenju - Na obe se donje kopče same otvaraju ali tako mi je bilo od kad sam ih kupio u Barelu, nosio sam ih tamo, menjali su kopče ali je i sa novim bilo isto.. sve jedno, radile su mi posao i bez toga, imao sam jedan pad i klizanje i sve je prošlo kako treba Broj je 47 ali je veći kalup, US broj je 14, proverite kome treba koliko je gazište u cm na Oxfordovom sajtu. Ako nekome rade posao, samo javljajte, po meni ima u njima još dosta kilometara.. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 496 Napisano Nedelja u 16:35 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne javlja, pišite ljudi ako vam trebaju, ako ne bude nikog odoše pored kontejnera..Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...