Scylla 4 Napisano pre 21 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih vi kupujete? Na polovnim nema skoro nista a na kp jos manje.. Kada se moze ocekivati da ljudi pocnu da prodaju svoje skutere, svi mi pricaju kad dodje zima da se onda kupuje? Pa dosla je i nemam gde da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 174 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 152 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod Slobe u Eurosumaru...Zanimljivo,ali isti komentar dao i moj kum koji bi da kupi skuter...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano pre 19 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, URKE 80 je napisao: Ja kod Slobe u Eurosumaru... Zanimljivo,ali isti komentar dao i moj kum koji bi da kupi skuter... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока A trazim neku polovnu yamahu nmax, al na oglasima sve su preko 2200e od 2015 godine pa na gore, ne znam jel to realna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 174 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 152 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno ili ne,tržište diktira. A da su cene bolesne i to je tačno... Ja sam pratio oglase,ali na kraju sam se odlučio za nov skuter. Odnosno,odložio kupovinu za jednu godinu i kupio na kraju nov Sym.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21742 Napisano pre 14 sati Integrisan, 6809 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najpametnije resenje. Isto bih uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileadv 25 Napisano pre 1 sat U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan A trazim neku polovnu yamahu nmax, al na oglasima sve su preko 2200e od 2015 godine pa na gore, ne znam jel to realna cenaZa te pare možeš da kupiš kineza 2-3 sezone starog, prošlo je vreme priče japanac, kavalitet, kinezi su trenutno ok sa kvalitetom sa mnogo više opreme za mnogo manje pare Sent from my SM-S711B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano pre 41 minuta U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa planirao sam da mi prvi skuter bude yamaha nmax jer je vec malo izgreban a treba mi za dostave, i onda bi ga verovatno sledece sezone prodao i zamenio za sym jet mozda, ne znam ucim se jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...