Scapolo 119 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj SV,kupljen pre 3 godine iz Švajcarske, zadnja reg u Švici 2010,, 2005 g (amss ga vratio u 2004 jer je prva reg u januaru 2005) prešao 25 500km, Sad ima 27 800km dva ključa,gume nove ali Dot 2008,,lanac lančanici OK,mislim da je još pod blokadom 100ks,(trebao bi da ima preko 120) Švica ! Ja stavio nove pločice komplet napred pozadi iz preventive,uradio ulje i filtere,registrovao i provozao 2 godine, prešao 2300km,,shvatio da ipak nije za mene i moje godine i mladalaču želju ,,ipak je Boldorka prava visina i položaj za mene. Motor agregat ram auspuh sve fabričko kao novo . Imao sam bliski susret sa Volvom zadnjim vratima pri brzini od 12km u koloni i prilikom naslanjana ramenom u vrata naslonio sam i far i desni migavac ,,gde je puklo unutrašnje senilo fara,vanjska plastika sitno ogrebana nije pukla.. Uz motor se dobija i 4l Castrola,filter ulja i vazduha za servis pošto je prošlo 2godine,, Nov far je od 160-200e, Reg istekla u septembru Ako nudite zamenu, može ali u istom ili sličnom cenovnom rangu i stanju .motor do 750ccm, F nikakav R,, Za sve dodatne info na raspolaganju Rade 060 5293 470 Cena 2800e Promenio pre 8 sati član Scapolo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 986 Napisano pre 7 sati Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Strasan bajk, srecna prodaja. Videcu dal mogu da isfrikombinujem nesto mada imam 4 vozila;)))Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2173 Napisano pre 21 minuta Drug član, 1355 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga je imao, bio je u perla narandzastoj boji. Dva remusa koja su grmela, plamen je izbacivao na njima. Zvar koja kao od sale ide 200+, al je i lep potrosac. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...