Scapolo 119 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj SV,kupljen pre 3 godine iz Švajcarske, zadnja reg u Švici 2010,, 2005 g (amss ga vratio u 2004 jer je prva reg u januaru 2005) prešao 25 500km, Sad ima 27 800km dva ključa,gume nove ali Dot 2008,,lanac lančanici OK,mislim da je još pod blokadom 100ks,(trebao bi da ima preko 120) Švica ! Ja stavio nove pločice komplet napred pozadi iz preventive,uradio ulje i filtere,registrovao i provozao 2 godine, prešao 2300km,,shvatio da ipak nije za mene i moje godine i mladalaču želju ,,ipak je Boldorka prava visina i položaj za mene. Motor agregat ram auspuh sve fabričko kao novo . Imao sam bliski susret sa Volvom zadnjim vratima pri brzini od 12km u koloni i prilikom naslanjana ramenom u vrata naslonio sam i far i desni migavac ,,gde je puklo unutrašnje senilo fara,vanjska plastika sitno ogrebana nije pukla.. Uz motor se dobija i 4l Castrola,filter ulja i vazduha za servis pošto je prošlo 2godine,, Nov far je od 160-200e, Reg istekla u septembru Ako nudite zamenu, može ali u istom ili sličnom cenovnom rangu i stanju .motor do 750ccm, F nikakav R,, Za sve dodatne info na raspolaganju Rade 060 5293 470 Cena 2800e Promenio pre 4 sati član Scapolo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 986 Napisano pre 4 sati Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Strasan bajk, srecna prodaja. Videcu dal mogu da isfrikombinujem nesto mada imam 4 vozila;)))Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...