djolji 1316 Napisano Avgust 25 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na putu od Rožaja do GP Špiljani u mestu Bać nalazi se odvajanje ne levu stranu i to je novo asfaltirani put do GP Vuča, put je širok svega 3m i u početku sa puno serpentina i bez saobraćaja. Na GP nema saobraćaja, policija se obradovala kad nas videla (2 motora sa suvozačima) Ocena 4 zbog širine puta pa nije max. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1316 Napisano Avgust 25 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I put se nastavlja, ulazimo u Srbiju, nov magistralni put 205, GP Godovo, pa sve do Tutina. Ocena 5, širok brzi put sa krivinama, lepi planinski krajolik i nema saobraćaja. Generalno treba koristiti ovaj GP jer nema saobraćaja za razliku od GP Špiljani i to sada u sezoni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2496 Napisano Avgust 25 Никад не једи жути снег!, 1051 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Хвала лепо, све додато! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1316 Napisano Avgust 26 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Iz druge teme da prenesem informacije pa treba ispraviti na mapi da se još neko ne prevari: Evo juče prođoh putem Trstenik- Prevešt- Rekovac, i tu ima svega. Prvo ide stari grubi asfalt oko 7km, zatim novi kvalitetniji i širi put baš za peglanje krivina oko 5-6km, a onda odjednom šok, makadam 6km do Prevešta. Dalje do Rekovca je solidan asfalt. Baš je razočarenje ovaj makadam jer da su i to odradili asfaltom, deonica bi bila veoma korisna ljudima u tom kraju. Ocena 1 za deonicu u dužini 6km od Prevešta prema Trsteniku jer je makadam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1316 Napisano Avgust 26 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam i nema obeležen Durmitorski prsten, a kreće od Žabljaka, kanjon Sušice, Nedajno, Trsa, Sedlo, Žabljak. Put je uzan dvosmeran i veliki oprez kod mimoilaženja sa vozilima. vozi se uglavnom 2.brzinom. Puno krivina i serpentina, ima i rizle i odrona. Sam asfalt je dobar bez rupa i zakrpa. Predeli i pogledi su nestvarni i obavezno praviti pauze na vidikovcima. Ocena 4 zbog širine puta pa nije max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 433 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Викенд сам провео по Западној Србији, па видим да неких деоница нема обележених. Део од Ужица преко Кадињаче је онако, углавном лош, пун закрпа, неравнина, а у једном делу је клизиште однело пола пута па се ту саобраћај одвија наизменично. Укратко, избегавајте. Од ББ до Таре је генерално добар пут, сјајне кривине, чак и део око језера није лош. Треба бити опрезан јер је туристички крај, па има свега, од бициклиста, пешака до аутобуса и лудака у аутомобилима. Ужице - Дуб - Бајина Башта (преко Кадињаче) - Оцена: (2/5) - Асфалт: Лош - Саобраћај: Средњи - Кривине: Добре - Напомена: Пут у реконструкцији, на одређеним деоницама се саобраћај одвија наизменично, према светлосној сигнализацији. - Ажурирано: Август/2026 Митровац на Тари – око Заовинског језера - Оцена: (3/5) - Асфалт: Добар - Саобраћај: Средњи / Слаб - Кривине: Добре - Напомена: Саобраћај је знатно слабијег интензитета ван летње сезоне. Деонице пута су уже и асфалт је слабијег квалитета. - Ажурирано: Август/2026 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano Avgust 28 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Update za rutu....video sam ocenu 5 i mislio sam da je pista.Kad ono.. Boljevac - Knjazevac 219 Ruta ce morati da se podeli na 3 dela.. Ovaj potez solidan asfalt ali je uzak put, u blizini je kamenolom i sreo sam jedno 10 kamiona gde je mimoilazenje upitno.Ocena 3 Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ovaj potez je verovatno oboren svetski rekord sto se tice krpljenje asfalta.Nesto do sada nisam video.Zakrpa do zakrpu ,kocka do kocku sve je tako spojeno.Nekih 5km.Steta sto nisam slikao.(smrzo sam se,bila neka magla) Ocena 2. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ovde je bolji put i asfalt ali svakako deonica pre pokvari ceo uzitak.Ocena 4 Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2596 Napisano Avgust 28 Drug član, 1710 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Prošli smo tuda pre jedno dva meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano Avgust 28 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan [217] Језеро - Палиграце Prepraviti u Jezero - Vrelo Prepraviti u opis ocena 1 Verovatno jedan od najlosijih asfalta u Srbiji..rupe kao katakombe dok na pojedinim mestima je tolko propao asfalt da preovladava makadam Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Evo par fotki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3645 Napisano Avgust 28 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, p3dJ4 je napisao: Prepraviti u opis ocena 1 Verovatno jedan od najlosijih asfalta u Srbiji Pa i stoji 1. Crveno je obelezeno. Bas sam opisao da sam 15km prelazio sat vremena. Mozda i duze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano Avgust 28 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, MaxiS je napisao: Pa i stoji 1. Crveno je obelezeno. Bas sam opisao da sam 15km prelazio sat vremena. Mozda i duze. Crvena ruta a u opisu ocena 3.Na to mislim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3645 Napisano Avgust 28 Drug član, 1833 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je ocena generalna za put Sokobanja-Niš, pa sam taj deo izdvojio crvenim. Ne mogu da se setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2496 Napisano Ponedeljak u 10:08 Никад не једи жути снег!, 1051 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2026 at 2:48 PM, djolji said: Sad gledam i nema obeležen Durmitorski prsten, a kreće od Žabljaka, kanjon Sušice, Nedajno, Trsa, Sedlo, Žabljak. Put je uzan dvosmeran i veliki oprez kod mimoilaženja sa vozilima. vozi se uglavnom 2.brzinom. Puno krivina i serpentina, ima i rizle i odrona. Sam asfalt je dobar bez rupa i zakrpa. Predeli i pogledi su nestvarni i obavezno praviti pauze na vidikovcima. Ocena 4 zbog širine puta pa nije max. Да ли би могао да ми извучеш ту руту на ГМапс? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano Ponedeljak u 19:09 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem da je pre par dana put Sokobanja - Knjazevac (217) bio zatvoren zbog asfaltiranja jel su prosli unosi preko forme od pre 10ak dana? vidim jos nije dodato Promenio Ponedeljak u 19:18 član p3dJ4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2496 Napisano Utorak u 10:25 Никад не једи жути снег!, 1051 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Све је додато ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1316 Napisano Sreda u 12:17 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan https://maps.app.goo.gl/m1Wp3wmP1PKcGdpF7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano pre 1 sat U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je sada odlican asfalt ocena 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6864 Napisano pre 25 minuta Drug član, 1635 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, p3dJ4 je napisao: Ovde je sada odlican asfalt ocena 4 Preduhitrio si me. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano pre 22 minuta U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio 400km pa sam proso tom deonicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6864 Napisano pre 12 minuta Drug član, 1635 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, p3dJ4 je napisao: Danas sam vozio 400km pa sam proso tom deonicom Ja sam eksperimentalno prošla tuda... Ne znam u kom delu je brana, ali generalno je skroz ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p3dJ4 38 Napisano pre 6 minuta U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alexandra995 je napisao: Ja sam eksperimentalno prošla tuda... Ne znam u kom delu je brana, ali generalno je skroz ok. Brana je skroz gore ali ja nisam video vodu Mene je odusevilo to sto fakticki celu deonicu vozis sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...