vazlan 312 Napisano Nedelja u 21:04 Vazlan(Zlatko), 380 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odelo u odličnom stanju sa zimskim ulošcima i svim protektorima .Četiri puta nošeno ,jednom oprano.Za osobu 175-180 cm i 70-80kg. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 312 Napisano Nedelja u 21:05 Vazlan(Zlatko), 380 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cena 150 eura.063427322 Zlatko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 312 Napisano pre 22 sati Vazlan(Zlatko), 380 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam više poruka da ne slike ne mogu otvoriti pa evo ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1217 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 230 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Опет не могу Пробај не знам, да направиш размак између слика, или аплоудуј једну по једну Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 377 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ne mogu da se otvore slike. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 101 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan meni otvara i prvu i drugu varijantu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14244 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 3143 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 312 Napisano pre 10 sati Vazlan(Zlatko), 380 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne mogu da otvore neka se jave pa šaljem slike na Viber.Dosada sam uvek ovako postavljao slike i bilo je OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 312 Napisano pre 10 sati Vazlan(Zlatko), 380 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...