wazzuu 7 Napisano juče u 16:27 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Skytown Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan u kuću. Prvo hvala vam svima na informacijama koje sam ovde našao. Kako mi je auto postao neupotrebljiv jer parkinga u BG nema, rešim da kupim neki mali jeftini prevoz. Čitao sam šta se ovde piše, gledao po YT šta gordak snima, kad je uzeo onu pedu sniper odmah sam nju hteo ali je nisu imali na stanju, samo skuteri je isto dosta pomogao.... Informisao se dalje po internetu (ne poznajem blisko nikoga sa motorom ili skuterom) dok sam vozio časove, obišao par salona i čim je stigla dozvola uzmem Kymco Skytown. Mnogo korisnih informacija ovde ima, a kao što forumu priliči i lepog druženja. Hvala vam svima još jednom, pomogli ste hteli / ne hteli Promenio juče u 16:31 član wazzuu 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7800 Napisano juče u 16:37 Drug član, 2238 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao i puno bezbednih kilometara ti zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9372 Napisano juče u 16:58 Drug član, 1907 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 813 Napisano juče u 18:12 Zainteresovan, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 170 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...