Mina 545 Napisano Jul 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kakvi ste ljudi, sjedne covjek sa Minom na motor da se odveze kuci i odmah sjutra u Politici: "ministar moto opreme bez opreme". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan I kome ja sada da verujem?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da se odma , ali odma, razrijesi funkcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da se odma , ali odma, razrijesi funkcije Podrzzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 26, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da se odma , ali odma, razrijesi funkcije Podrzzavam! Ma nemojte da ste na kraj srca,pa greotica samo htio od zelje da proba kako je to sjedati na motoru gdje sic nije kao daska. Mada kad sam mu vidio onu novu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan eh chek da vidish slikice voznje u japankama, promijenices odma stav !!! a ja bi molio doticnog kolega da to okaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan a, to je drugo, to je za enduro voznju masine koja je namjenjena pisti ;D crvena majca, crveni sorc, al' su zato kaciga i japanke u tonu Pouka: ne vozite R-ove po pijesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa to nisu obicne vec carbon-kevlar japanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaahahahaha, ladno nisam provalio ovu temu. A "kevlarke" su na nivou... Mnogo dobra slika. Nego, kako si uspeo da voziš u japankama... pardon, kevlarkama? Ja se jednom provozao u običnim papučama sa suzukijem, nekih 500 metara od dvorišta i vratio se. Izgrebao sam prste na menjač samo tako... Rek'o sam više nikad u papučama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaahahahaha, ladno nisam provalio ovu temu. A "kevlarke" su na nivou... Mnogo dobra slika. Nego, kako si uspeo da voziš u japankama... pardon, kevlarkama? Ja se jednom provozao u običnim papučama sa suzukijem, nekih 500 metara od dvorišta i vratio se. Izgrebao sam prste na menjač samo tako... Rek'o sam više nikad u papučama. Eh, pa to je zato sto ti papuce nisu od carbon-kevlara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...