robilad81 8 Napisano Subota u 17:52 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS - 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, primetio sam povećanu potrošnju goriva na svom r1200gs koji sam kupio pre par meseci. Potrošnja u gradu varira od 7l do 8l. Radio sam sinhonizaciju klapni gasa, ventilo su naštelovani, svećice zamenje. Primetio sam da se na izduvu dosta oseće benzin. Kakva su vaša iskustva? Da li je ova potrošnja normalna za taj agregat? Promenio Subota u 17:56 član robilad81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4526 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 6785 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U BMW repromu jasno piše da se ne diraju stop pozicije klapni gasa, a ako se to učini da onda mora da se šalje proizvođaču da podesi vazdušni protok. Povremeno se susretnem sa pogrešno podešenim razvodom ventila, a imao sam i kvar glave. Isto tako, čovekova svakodnevna ruta od zološkog vrta to Čubure u Beogradu, uvek prvi na semaforu, nema šaltanja u treću brzinu, potrošnja duplirana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomska radilica 30 Napisano pre 8 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Tivat Motocikl: 2023 MT 10 / BMW GS 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bilo bi dobro da nam das vise informacija o motoru. Koliko KM, dali je povecana potrosnja nastala posle servisa, nacin voznje ( kidanje od semafora do semafora na primer itd) dali je neko fizicki promenuo poziciju od klapni, sinhronizacija sa skenerom nebi trebala da ima uticaj na tako veliku potrosnju, dali je neko stelovao sajle itd., ja vozim vec god. isti motor i moja potrosnja se krece od 5.2 do nekih 6.5 ltr sve ovisno o dali vozim sam ili sa prtljagom ali sve u svemu neki prosek bi bio oko 5.7 ltr. Ako ti trbaju fabricke informacije o servisu kazi sta te zanima ja cu ti poslati. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4526 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 6785 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sve top: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...