little_boy 15 Napisano juče u 09:57 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć taman da krenem na spavanje i iskoči mi Preorder ponuda za QJ Motors ATR 300 koji je predstavljen na EICMA sajmu u Milanu. Njegova cena u ovom momentu je 3.690 eura, a isporuka verovatno nakon sajma u Beogradu. Na internetu nema mnogo podataka o njemu, osim ovih koje je dao uvoznik: * veći brat ATR 125 (nadam se i po dimenzijama) * vodeno hlađeni agregat * snage 25.6KS i 24.5Nm obrtnog momenta * toškovi 14" Pisao sam uvozniku, za sad još uvek nemam nikakav odgovor ali ću ih pozvati za par dana. Interesuju me i mišljenja članova koji poseduju ATR 125 model, kakav je u vožnji, udobnost sedišta i najbitnija stvar da li je za vozače visine preko 190cm Promenio juče u 10:05 član little_boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6360 Napisano juče u 20:44 (promenjeno) Ne silazi, 4693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo seo na kratko u salonu na ATR 125, i kao na većini modela, em mi udaraju kolena u plastike, em su ovde još dignuti nogostupi zbog višeg klirensa, pa mi je položaj kao žaba na lokvanju. Jeste malo veći skuter za 125-ice, al opet nije za visoke, moje skromno viđenje. Ako i 300 bude takav, đaba. Što se QJ-a tiče, novi Fort Evo 350, sa 16" točkom napred, cenim da bi trebalo da bude primereniji za krakate. Ako dođe i kad dođe kod nas. U Grčkoj košta oko 4.900€ https://qjmotor.gr/model/fort-350-evo/ Promenio juče u 20:47 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 15 Napisano pre 14 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Upravo to, ako promene samo agregat a dimenzije ostanu iste onda ispada iz kombinacije. Letos sam jurio Kymco kao tvoj ali su svi bili oko 2010-og godišta, pa sam na kraju uzeo Beverly 300 ABS (2018). Nije mi uopšte "legao", a ne znam ni sam zbog čega pa sad razmišljam o kupovini Honda SH350 modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6360 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Ne silazi, 4693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj dal ima negde Kymco People GTI, ja sam imao takav. Isti fazon kao SH, al mnogo komotniji. Edit, evo jednog ovde: Kymco People Gti 300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco People Gti 300, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 34412 km, Novi Sad. Cena 1.900 € - Motori - Polovni Automobili Promenio pre 14 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 15 Napisano pre 14 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti prodao tvoj Kymco GTI 300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6360 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Ne silazi, 4693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, odavno. Agility 300 još vozim. Voleo bih da je jači, ali s obzirom da mi odgovara gabaritima, i u stvari sasvim dobro služi mojim potrebama, družimo se i dalje. Promenio pre 13 sati član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...