Jump to content

Moto Zajednica

GIRIJA-Rusko zvono

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport

Kupujem dva Girija od 20 kg pa na gore, polovne, stanje nebitno, po mogucnosti livene.

Ponude ovde ili u PP.

Ali budite realni sa cenama, nemojte mi nuditi, kao neki, Giriju od 20 kg za 100e po komadu.:lud:

Slika da privuce paznju:

RX-DB2174-20.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pre 11 minuta, mrle je napisao:

To je na Lekinom. Sin mog očuha je prvak sveta u dizanju toga.

Pitaj ga jel prodaje nesto od  ovoga.

pre 32 minuta, mrle je napisao:

Evo manje 

Rusko zvono | LIDL

SHARE.GOOGLE

Crivit Rusko zvono - 6 ili 8 kg u Lidl Srbija

Samo od 20 kg pa na gore... s'ovim mogu samo trepavice da radim 🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Ne silazi, 3582 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
On 12/3/2025 at 9:40 AM, BokyBoy said:

Kupujem dva Girija od 20 kg pa na gore, polovne, stanje nebitno, po mogucnosti livene.

Ponude ovde ili u PP.

Ali budite realni sa cenama, nemojte mi nuditi, kao neki, Giriju od 20 kg za 100e po komadu.:lud:

Slika da privuce paznju:

RX-DB2174-20.png

Prvo, ovo nije Girija, ovo je vnugo. 

Prave girije su ove dole što je Mrle okačio. 

Ruske girije su tačno određenog oblika i sve su iste veličine i oblika (jako bitno). 

Poslaću ti broj od Ace, on ima klub Girevik u NS, ja sam išao kod njega, i moje sam kod njega kupio. 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

@BokyBoy

I ja tražim to isto , najpovoljnije što sam našao su ove, ali su plastične sa punjenjem ima od 20 kg i 24 kg.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Cena : 2900din (dostava je 500din)(otkup + poštarina = 3400din)Nova ruska zvona ( girja / kettlebell ) proizvedena u Iron Sport-u:  - Nova ergonomska poboljšana ručka i dizajn- Izuzetno jaka industrijska plastika- Punjenje - cementnom smešom- Osmišljeno, dizajnirano i proizvedeno u Srbiji- Nove, niže cene / optimalan odnos cena-kvalitetSrednje težine zvona: prečnik lopte 22cmRusko zvono 6kg / Kettlebell teg 6kg . . . . . 1.500din/komRusko zvono 8kg / Kettlebell teg 8kg . . . . . 1.700din/komRusko zvono 10kg / Kettlebell teg 10kg . . . 1.900din/komRusko zvono 12kg / Kettlebell teg 12kg . . . 2.100din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 500din. /kom. Veće težine zvona: prečnik lopte 26cmRusko zvono 14kg / Kettlebell teg 14kg . . . . . 2.300din/komRusko zvono 16kg / Kettlebell teg 16kg . . . . . 2.500din/komRusko zvono 18kg / Kettlebell teg 18kg . . . . . 2.700din/komRusko zvono 20kg / Kettlebell teg 20kg . . . . . 2.900din/komRusko zvono 22kg / Kettlebell teg 22kg . . . . . 3.300din/komRusko zvono 24kg / Kettlebell teg 24kg . . . . . 3.500din/kom     * dostava jednog ruskog zvona je 500din. /kom. Manje težine zvona: prečnik polulopte 20cmu crnoj boji: Rusko zvono 2kg / Kettlebell teg 2kg … . . 600din/komRusko zvono 3kg / Kettlebell teg 3kg . . … 700din/komRusko zvono 4kg / Kettlebell teg 4kg … . . 800din/komRusko zvono 5kg / Kettlebell teg 5kg … . . 900din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 400din. /kom. u ostalim bojama: Rusko zvono 2kg / Kettlebell teg 2kg … . . 500din/komRusko zvono 3kg / Kettlebell teg 3kg . . … 600din/komRusko zvono 4kg / Kettlebell teg 4kg … . . 700din/komRusko zvono 5kg / Kettlebell teg 5kg … . . 800din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 400din. /kom.  Za dostavu i račun potrebni:       Ako ste građanin (fizičko lice):   GRAD, ADRESA, IME I MOBILNIAko ste firma, udruženje ili klub:   NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)dodatni telefoni za informacije:   02******* , 02******* , 06******* , 06********Viber telefon: +381(06******* O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje

Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka

pre 50 minuta, uketic je napisao:

@BokyBoy

I ja tražim to isto , najpovoljnije što sam našao su ove, ali su plastične sa punjenjem ima od 20 kg i 24 kg.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Cena : 2900din (dostava je 500din)(otkup + poštarina = 3400din)Nova ruska zvona ( girja / kettlebell ) proizvedena u Iron Sport-u:  - Nova ergonomska poboljšana ručka i dizajn-...

Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka

Ne uzimaj to sranje nikako, samo metalne, livene.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Transalp XL700

ruska girja original mislim da je samo centar mase blize drsci i drska mislim da nikad nije tanka kao kod nekih..koliko je to obicnim vezbacima bitno jbm li ga..mozda za jednorucne hvatove neke 

mislim da se ne moze to naci ispod 300,350 din po kg i novo i polovno

trebalo bi da ima u atlas sportu na padini do 32kg cini mi se, i po KP ima oglasa uvek ali da l imaju na stanju ne znam

izvini ako je off

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja