BokyBoy 22946 Napisano Decembar 3, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem dva Girija od 20 kg pa na gore, polovne, stanje nebitno, po mogucnosti livene. Ponude ovde ili u PP. Ali budite realni sa cenama, nemojte mi nuditi, kao neki, Giriju od 20 kg za 100e po komadu. Slika da privuce paznju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10479 Napisano Decembar 3, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22946 Napisano Decembar 3, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, mrle je napisao: Ovako nešto Prodajes il' se qrcis samo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10479 Napisano Decembar 3, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, BokyBoy je napisao: Prodajes il' se qrcis samo? Kurčim sa tuđim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10479 Napisano Decembar 3, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je na Lekinom. Sin mog očuha je prvak sveta u dizanju toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22946 Napisano Decembar 3, 2025 Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, mrle je napisao: To je na Lekinom. Sin mog očuha je prvak sveta u dizanju toga. Pitaj ga jel prodaje nesto od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10479 Napisano pre 13 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo manje Rusko zvono | LIDL Rusko zvono | LIDL SHARE.GOOGLE Crivit Rusko zvono - 6 ili 8 kg u Lidl Srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22946 Napisano pre 12 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, mrle je napisao: Evo manje Rusko zvono | LIDL Rusko zvono | LIDL SHARE.GOOGLE Crivit Rusko zvono - 6 ili 8 kg u Lidl Srbija Samo od 20 kg pa na gore... s'ovim mogu samo trepavice da radim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8829 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3582 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 12/3/2025 at 9:40 AM, BokyBoy said: Kupujem dva Girija od 20 kg pa na gore, polovne, stanje nebitno, po mogucnosti livene. Ponude ovde ili u PP. Ali budite realni sa cenama, nemojte mi nuditi, kao neki, Giriju od 20 kg za 100e po komadu. Slika da privuce paznju: Prvo, ovo nije Girija, ovo je vnugo. Prave girije su ove dole što je Mrle okačio. Ruske girije su tačno određenog oblika i sve su iste veličine i oblika (jako bitno). Poslaću ti broj od Ace, on ima klub Girevik u NS, ja sam išao kod njega, i moje sam kod njega kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 155 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy I ja tražim to isto , najpovoljnije što sam našao su ove, ali su plastične sa punjenjem ima od 20 kg i 24 kg. Rusko Zvono 20kg / Ruska Zvona / Girja / Kettlebell teg - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Cena : 2900din (dostava je 500din)(otkup + poštarina = 3400din)Nova ruska zvona ( girja / kettlebell ) proizvedena u Iron Sport-u: - Nova ergonomska poboljšana ručka i dizajn- Izuzetno jaka industrijska plastika- Punjenje - cementnom smešom- Osmišljeno, dizajnirano i proizvedeno u Srbiji- Nove, niže cene / optimalan odnos cena-kvalitetSrednje težine zvona: prečnik lopte 22cmRusko zvono 6kg / Kettlebell teg 6kg . . . . . 1.500din/komRusko zvono 8kg / Kettlebell teg 8kg . . . . . 1.700din/komRusko zvono 10kg / Kettlebell teg 10kg . . . 1.900din/komRusko zvono 12kg / Kettlebell teg 12kg . . . 2.100din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 500din. /kom. Veće težine zvona: prečnik lopte 26cmRusko zvono 14kg / Kettlebell teg 14kg . . . . . 2.300din/komRusko zvono 16kg / Kettlebell teg 16kg . . . . . 2.500din/komRusko zvono 18kg / Kettlebell teg 18kg . . . . . 2.700din/komRusko zvono 20kg / Kettlebell teg 20kg . . . . . 2.900din/komRusko zvono 22kg / Kettlebell teg 22kg . . . . . 3.300din/komRusko zvono 24kg / Kettlebell teg 24kg . . . . . 3.500din/kom * dostava jednog ruskog zvona je 500din. /kom. Manje težine zvona: prečnik polulopte 20cmu crnoj boji: Rusko zvono 2kg / Kettlebell teg 2kg … . . 600din/komRusko zvono 3kg / Kettlebell teg 3kg . . … 700din/komRusko zvono 4kg / Kettlebell teg 4kg … . . 800din/komRusko zvono 5kg / Kettlebell teg 5kg … . . 900din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 400din. /kom. u ostalim bojama: Rusko zvono 2kg / Kettlebell teg 2kg … . . 500din/komRusko zvono 3kg / Kettlebell teg 3kg . . … 600din/komRusko zvono 4kg / Kettlebell teg 4kg … . . 700din/komRusko zvono 5kg / Kettlebell teg 5kg … . . 800din/kom* dostava jednog ruskog zvona je 400din. /kom. Za dostavu i račun potrebni: Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNIAko ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)dodatni telefoni za informacije: 02******* , 02******* , 06******* , 06********Viber telefon: +381(06******* O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22946 Napisano pre 3 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2834 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, uketic je napisao: @BokyBoy I ja tražim to isto , najpovoljnije što sam našao su ove, ali su plastične sa punjenjem ima od 20 kg i 24 kg. Rusko Zvono 20kg / Ruska Zvona / Girja / Kettlebell teg - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Cena : 2900din (dostava je 500din)(otkup + poštarina = 3400din)Nova ruska zvona ( girja / kettlebell ) proizvedena u Iron Sport-u: - Nova ergonomska poboljšana ručka i dizajn-... Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka Ne uzimaj to sranje nikako, samo metalne, livene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 139 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan ruska girja original mislim da je samo centar mase blize drsci i drska mislim da nikad nije tanka kao kod nekih..koliko je to obicnim vezbacima bitno jbm li ga..mozda za jednorucne hvatove neke mislim da se ne moze to naci ispod 300,350 din po kg i novo i polovno trebalo bi da ima u atlas sportu na padini do 32kg cini mi se, i po KP ima oglasa uvek ali da l imaju na stanju ne znam izvini ako je off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...