Wildserbian 349 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome trebaju ove stvarcice neka pise radi dogovora. Otvorena izduvna grana bez katalizatora za NC750 koriscena jednu sezonu, odgovara za sve modele NC750 pa i za INTEGRU. Givi nosac kofera star mesec dana (MINT stanje). Kupio sam OEM pa je ovaj visak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano pre 2 sati Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me cacnuo za tu granu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 349 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo sada drugu Leo Vince...isto je otvorena ali ima neki rezonator dodatni. Ovu sto cu da skidam sa motora je klasicna bez katalizatora. Cak i sa OEM izduvom se cuje bas dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...