Jump to content

Moto Zajednica

Ture po Srbiji za novog vozača

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

+1, nikakav problem ove sezone a voženo je sve i svašta. 

Uzmi samo originalni stiker/adapter za masku, ili pojačaj taj kineski sa dobrom 3m trakom. Sam nosac nije nista losiji od originala, samo lepak na kineskom stikeru jeste

QL-QLA-UNI-3-1.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 829 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Ima bas tema oko toga

Ja nisam siguran za quadlock. Ne deluje mi skroz prakticno zbog adaptera (koristim telefon bez maske) i kako punite telefon na njemu, samo kabel? Deluje da nije pouzdano bezicno?

dosta je brzo ovo bezicno punjenje 15W, sto mi je i najvaznije (interphone Wireless), ima napolju za 50tak Eur - kod nas malo skulje. Ali stavis jednom i ne razmisljas vise. 

Promenio član Blackened

• BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ja imam drugi telefon samo za navigaciju, uvek je na motoru i uključen u USB, tako da bih mogao bilo koji nosač sad u principu (jedina prednost što ga brzinski skinem ako ostavljam motor negde), ali dok sam koristio glavni telefon smaralo me je šrafljenje svaki put kad silazim s motora ili hoću da fotkam (imao sam isti nosač kao taj, samo bez punjenja), mnogo je praktičnije ovo.. može se držati jedna maska sa QL u tank torbi i to je to, tako sam i ja radio ranije (isto nosim uglavnom bez maske telefon). Tim danima kad vozim, nosim ga s tom maskom:lol:

Bežično punjenje nema greške ali tu bih sigurno uzeo originalni quadlock, ne kopije.. mislim da isto ide do 15w, ako nisi na iPhoneu

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 206 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC

Tu kinesku kopiju Quadlocka sa Aliexpressa koristim već godinama na motociklima i nikakav problem. Ovaj koji trenutno imam sam montirao na retrovizor i baš čvrsto stoji. Montiran je i onaj dodatak protiv vibracija koji često dolazi u pakovanju i do sad nisam imao nikakvih problema sa samim telefonom ili kamerama ...

Hvala za info, da to je slabo onda. Uglavnom ne gasim ekran - osvetljenje danju blizu maks, u najgorem slucaju mi radi 4G+ nekada cak dve navigacije/youtube/Bloothoth slusalice, sve istovremeno - i Interphone ga puni bas brzo do kraja. Ne znam zasto ali je brze nego preko USB kabla na fabrickom 12v (preko adaptera za USB).

Verovatno kod quadlock-a smeta taj mehanizam za kacenje i adapter, kod ovog Interphone, telefon direkt legne skroz na wireless punjac.

Promenio član Blackened

15W, sada to zavisi od telefona, koliko vidim nijedan nosac ne nudi vise od toga, tesko da neki telefon i ide preko toga na bezicnim punjacima - tako da je vise nego dovoljno da nagura 100% i ako jace koristis dok se puni. 
A stvarno je veliki komfor bez kabela, stavis i kraj. Telefon uvek 100%. Quad lock je verovatno bolji oko smanjenja vibracija ali to mi nije problem. 

• Drug član, 1303 postova

Ma ok je 15W. I naravno da je bolje bez žice. Meni su se kod svih telefona do sada upravo ti ulazi za punjač pokvarili. Odnosno oslabi kontakt i onda prekida punjenje stalno. 

A vidim da i ovaj Interphone ima vibration dumper.

Inače izgleda da će se pojaviti i Loboo brend kod nas. Oni imaju dobre zezancije za motore ali lupaju po ušima ozbiljno.

Isto, namenjao se puno kablova, pa nekada prekine ni ne vidim, i isprazni se telefon kod duze voznje, cimanje. Verovatno u tim uslovima brzo ode svaki kabel, kontakt. Ja sam slucajno saznao za ovaj Interphone na rentiranom motoru i jako mi se svideo kako radi pa uzeo.
Inace ima i fizicki prekidac nazad da ne vuce struje ako duze ne koristis i dodatna zastitna gumena mreze  (to i ne koristim). Nema sanse da otpadne telefon ni na teskom offroad-u. (13mini koristim).

Jedino ako pada kisa, neki najlon imati za telefon, ja stavim u rukavicu sa pumpe :)  (mada i ne kisne dok vozim jer je zasticen iza vizira, samo ako stanem pokisne)

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja