Jump to content

Moto Zajednica

Deda Mrazevi 2025

Recommended Posts

• Integrisan, 8993 postova
Pre 2 sati, Best je napisao:

Možda odabrati mesto za okupljanje, obzirom na okolnosti,  koje ne predstavlja bilo kakav  simbol vlasti. Pogotovo ove sadašnje. 

Da, upravo se ovim vodimo.

Oko lokacije:

Kada su nas proterali sa tradicionalnog mesta okupljanja (organizacijom paramilitarnog kampa u sred glavnog grada), izabracemo alternativu na nacin da nikako, ali ni posredno, necemo ostaviti prostor za zlonamerna tumacenja u proagandne svrhe od strane bilo koga.

Akcija MORA zauvek da se drzi van politike, takva je zamisljena i takva vec skoro 20 godina i postoji. Ali, drzanje van politike je i onemoguciti bilo kakvu propagandnu zloupotrebu akcije. Pogotovo od strane tamne strane.

Drugim recima, lokacija na kraju nece biti logisticki idealna, sigurno ce biti mnogo boljih u tom smislu. Ali ce biti promisljeno najmanje losa, ako me razumete.

I kad jednom prelomimo, znajuci da nije idealno, podrzite nas. Znamo i sami da ima mnogo boljih i sirih mesta, ali ne zelimo pogresnu poruku. Nikako.

Eto... 

Neko od ljudi sa foruma ce uskoro saopstiti sta je finalno, dajte fore jos neki minut... Svasta nesto se proverava.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: NC750XD
On 11/22/2025 at 6:51 AM, Best said:

Mi koji imamo u familiji decu sa posebnim potrebama  znamo kako se ova vlast odnosi prema tom problemu. Ogromna sredstva namenjena za tu decu kroz razne organizacije koje ista finansira, nikada ni ne stignu tamo gde su namenjena. O problemu ostvarivanja prava na pomoć države mogao bih pisati celu knjigu. 

Možda odabrati mesto za okupljanje, obzirom na okolnosti,  koje ne predstavlja bilo kakav  simbol vlasti. Pogotovo ove sadašnje. 

Dotakao si stvarno tešku temu. I hvala ti na tome !
Jedan otac sa sinom sa Daun sindromom.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• Никад не једи жути снег!, 859 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
On 11/21/2025 at 8:02 PM, Borzegi said:

Mislim da je samo jedna veličina emoji846.png
Ne znam koliko si iskusan sa tim odelima, obavezno prvo navuci na jaknu i pantalone pa tek onda oblači na sebe svu opremu, neizvodljivo je drugačije za nas gabaritne emoji123.pngemoji1.png
Uvek je naravno i opcija da se nađe neko kvalitetnije veće odelo i da ti to bude za višekratnu upotrebu, a donaciju odneseš bez kupljenja odela.. to planiram već godinama i eto, i dalje sam u ovom jednokratnom emoji1.png

Sent from my 23078PND5G using Tapatalk

Ја сам се такође патио годинама. Прошле године сам сашио одело. Купио материјал, шнајдерке завршиле за дан и за неке 3.000 - 3.500дин. укупно ако се добро сећам сам добио савршен, комотан капут и сад сам миран. Ово кинеско се купује сваке године, наравно, али то је за супругу. То је њој комотно а мора да има и она оделце док баца пакетиће деци на ГСП станицама поред којих прођемо ;) 

• Sviđa mi se 5

• Nemanja Stojanović, 1788 postova
  • Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500

Ne morate da šijete, ima kod kineza lepših i kvalitetnihih odela, ja uzeo pre par godina jedno i traje i dalje kao novo.

Em izgleda bolje, em je ekološki srećnija opcija da ne pravim đubre.

To me nikada ne spreči da uplatim za odelo dva tri na račun, svakako je prodaja simbolička.

• Sviđa mi se 6

• Drug član, 1003 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Ja sam poručio slično ovom 

WWW.TEMU.COM

Shop luxury 8pcs santa claus costume with golden striped shawl belt hat pullover shawl pants shoe covers gloves beard crew neck long sleeve button details geometric pattern...

Mogu da ga obučem preko moto pantalona i jakne

• U prolazu, 55 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650
1 hour ago, Jack Daniels said:

@SkittlesGde ima kod Kineza?Ja ono što sam video kod njih,univerzalna veličina.Teško da mogu da uđem u to.

ima na Bezanijskoj kosi u onom trznom centru gde je IDEA/Maxi, ja sam 193cm i 122kg, pa ako mogu ja . .. . . . ?

• Никад не једи жути снег!, 859 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
21 hours ago, DrugCrni said:

ima na Bezanijskoj kosi u onom trznom centru gde je IDEA/Maxi, ja sam 193cm i 122kg, pa ako mogu ja . .. . . . ?

Пробаћу кад смршам једно 20кг. ;) 

• Haha 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja