severian 22396 Napisano Subota u 08:08 Integrisan, 8993 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Best je napisao: Možda odabrati mesto za okupljanje, obzirom na okolnosti, koje ne predstavlja bilo kakav simbol vlasti. Pogotovo ove sadašnje. Da, upravo se ovim vodimo. Oko lokacije: Kada su nas proterali sa tradicionalnog mesta okupljanja (organizacijom paramilitarnog kampa u sred glavnog grada), izabracemo alternativu na nacin da nikako, ali ni posredno, necemo ostaviti prostor za zlonamerna tumacenja u proagandne svrhe od strane bilo koga. Akcija MORA zauvek da se drzi van politike, takva je zamisljena i takva vec skoro 20 godina i postoji. Ali, drzanje van politike je i onemoguciti bilo kakvu propagandnu zloupotrebu akcije. Pogotovo od strane tamne strane. Drugim recima, lokacija na kraju nece biti logisticki idealna, sigurno ce biti mnogo boljih u tom smislu. Ali ce biti promisljeno najmanje losa, ako me razumete. I kad jednom prelomimo, znajuci da nije idealno, podrzite nas. Znamo i sami da ima mnogo boljih i sirih mesta, ali ne zelimo pogresnu poruku. Nikako. Eto... Neko od ljudi sa foruma ce uskoro saopstiti sta je finalno, dajte fore jos neki minut... Svasta nesto se proverava. 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14000 Napisano Subota u 13:07 Ne silazi, 3111 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 91 Napisano Nedelja u 09:30 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2025 at 6:51 AM, Best said: Mi koji imamo u familiji decu sa posebnim potrebama znamo kako se ova vlast odnosi prema tom problemu. Ogromna sredstva namenjena za tu decu kroz razne organizacije koje ista finansira, nikada ni ne stignu tamo gde su namenjena. O problemu ostvarivanja prava na pomoć države mogao bih pisati celu knjigu. Možda odabrati mesto za okupljanje, obzirom na okolnosti, koje ne predstavlja bilo kakav simbol vlasti. Pogotovo ove sadašnje. Dotakao si stvarno tešku temu. I hvala ti na tome ! Jedan otac sa sinom sa Daun sindromom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2005 Napisano juče u 08:25 Никад не једи жути снег!, 859 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 11/21/2025 at 8:02 PM, Borzegi said: Mislim da je samo jedna veličina Ne znam koliko si iskusan sa tim odelima, obavezno prvo navuci na jaknu i pantalone pa tek onda oblači na sebe svu opremu, neizvodljivo je drugačije za nas gabaritne Uvek je naravno i opcija da se nađe neko kvalitetnije veće odelo i da ti to bude za višekratnu upotrebu, a donaciju odneseš bez kupljenja odela.. to planiram već godinama i eto, i dalje sam u ovom jednokratnom Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Ја сам се такође патио годинама. Прошле године сам сашио одело. Купио материјал, шнајдерке завршиле за дан и за неке 3.000 - 3.500дин. укупно ако се добро сећам сам добио савршен, комотан капут и сад сам миран. Ово кинеско се купује сваке године, наравно, али то је за супругу. То је њој комотно а мора да има и она оделце док баца пакетиће деци на ГСП станицама поред којих прођемо 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6524 Napisano juče u 08:40 Nemanja Stojanović, 1788 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate da šijete, ima kod kineza lepših i kvalitetnihih odela, ja uzeo pre par godina jedno i traje i dalje kao novo. Em izgleda bolje, em je ekološki srećnija opcija da ne pravim đubre. To me nikada ne spreči da uplatim za odelo dva tri na račun, svakako je prodaja simbolička. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 336 Napisano juče u 09:13 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @SkittlesGde ima kod Kineza?Ja ono što sam video kod njih,univerzalna veličina.Teško da mogu da uđem u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2936 Napisano juče u 10:07 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručio slično ovom luxury 8pcs santa claus costume golden striped shawl - Temu Serbia WWW.TEMU.COM Shop luxury 8pcs santa claus costume with golden striped shawl belt hat pullover shawl pants shoe covers gloves beard crew neck long sleeve button details geometric pattern... Mogu da ga obučem preko moto pantalona i jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 36 Napisano juče u 10:30 U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jack Daniels said: @SkittlesGde ima kod Kineza?Ja ono što sam video kod njih,univerzalna veličina.Teško da mogu da uđem u to. ima na Bezanijskoj kosi u onom trznom centru gde je IDEA/Maxi, ja sam 193cm i 122kg, pa ako mogu ja . .. . . . ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2005 Napisano pre 8 sati Никад не једи жути снег!, 859 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, DrugCrni said: ima na Bezanijskoj kosi u onom trznom centru gde je IDEA/Maxi, ja sam 193cm i 122kg, pa ako mogu ja . .. . . . ? Пробаћу кад смршам једно 20кг. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...