laki.002 0 Napisano pre 17 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Belgrade Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima moje ime je Lazar od skoro sam član ovde. Hteo sam da vas pitam za savet oko motora. Imam mali problem sa Piaggio liberty 125 2000 godište, problem je sledeći kad se vozim i postigne skuter radnu temperaturu nece da ide u smislu da dam gas a on ga diže u obrtaje kao da ga turiram. Ja sam skinuo deklu i zvono i video sam da je kvačilo bilo problem, stavio sam novo kvacilo zvono je u ok stanju, stavio sam novu oprugu kvačila, nov je Kais i rolnice. Sve sam spakovao i namestio, ali se opet dešava problem da ga diže u obrtaje kad ga vozim, to se desi na od prilike brzini od 40 km/h. Tako da ne znam šta mu je i u čemu je problem, hvala što ste pročitali moj tekst i nadam se da će se naći neki dobar savet. Veliki pozdrav za sve članove. Promenio pre 17 sati član laki.002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...