DarkoČa 1842 Napisano Nedelja u 14:06 Drug član, 625 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena u Aprilu 2025. od drugara koji ju je par puta nosio.Ja jednom Kaciga je u stanju 9,5/10 extra takoreċi Za kolege sa foruma cena 95€ Može se pogledati, probati u Novom Sadu, bez ikakve obaveze Detaljnije fotke i info na linku oglasa Kaciga HJC "R" RPHA Max Evo flip up "L" - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto kaciga HJC RPHA MAX EVO / flip upBoja: bela / gloss sa sitnim kristalimaVeličina: L 59 - 60 cm. obim glaveTežina: 1500 grama- brza kopča- wind deflector ispod koji se može skidati- nose deflector koji se može skidati- integrisane sunčane naočare- kompletna postava se može skidati- ima pripremu za postavljanje komunikacije- vizir sa pripremom za pinlock- 3 x difuzori za vazduh / napred , gore, pozadi* stanje školjke spoljašnje i unutrašnjosti 9,5/10 bezmalo kao novo* proba i lično preuzimanje PREDNOST* slanje uz prethodni dogovor* zamene kao opcija me ne zanimaju Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2346 Napisano Nedelja u 16:24 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČaMoze li slanje za Bg na probu, ako odgovara uplacujem novac odmah na račun, ako nešto bas mnogo žulja, šaljem kacigu nazad i plaćam postarinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1842 Napisano Nedelja u 18:12 Drug član, 625 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČaMoze li slanje za Bg na probu, ako odgovara uplacujem novac odmah na račun, ako nešto bas mnogo žulja, šaljem kacigu nazad i plaćam postarinuPozzZ.....Može naravnoПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2346 Napisano Nedelja u 18:36 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Super, ide adresa na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 134 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako malitomic odustane, tj ne odgovara, probao bi ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1842 Napisano pre 2 sati Drug član, 625 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako malitomic odustane, tj ne odgovara, probao bi ja... OkПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...