orlovi 600 Napisano juče u 02:15 Stara Garda, 285 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni stapovi prednje vile za Hondu CBR 900 RR SC 33,mada mogu i od SC 28. Samo stapovi Mogu i blago krivi pa cu ih poslati na ispravljanje. Ponude ,ako ims,na pp. Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 189 Napisano juče u 13:40 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koja je realna cena stapova za cbr900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4681 Napisano juče u 19:55 motoras, 2570 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da pomogne,ja sam platio 350 evra ceo prednji kraj od zzr1100 '96. Stapovi,gornji i donji trougao,osovina,pinjon,prednji tocak,diskovi,kandze,creva,pumpa kocnice,rucka gasa,heblovi,brava sa kljucem. Na KP su mi neki trazili 500 evra za stapove,trouglove i kandze. Van pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...