Ponyexpress 537 Napisano April 6 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Elem danas se culi,pa se pohvalio preso vec 1000km+,kazem daj sliku zadnje gume da vidim kako vozis...paa ono mogu vam reci za pocetnika kapa dole,pitam ga jel se sprema za Trebinje,kad on...za MotoGP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano April 9 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege napredak... kupljen drugi motor,gospodja sretna juhuhuuu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17380 Napisano April 9 Integrisan, 8647 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano April 9 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Alekre je napisao: Odličan izbor. Slazem se(imao sam uticaja) Nego mi samo ono,brate kolika je zenska sila-uticaj,ne cudi me da su se ratovi vodili oko zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2481 Napisano April 9 Drug član, 1508 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodao CBa? Dobro ga pegla, nije uopste pocetnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano April 11 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2026. at 20:29, Zarkela je napisao: Jel prodao CBa? Dobro ga pegla, nije uopste pocetnik Jos nije(a i moli se da ne ode brzo),vozi ga sasvim ok,to ti je praksa dok dozvolu nije imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano Jun 18 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2026. at 8:36, Ponyexpress je napisao: Jos nije(a i moli se da ne ode brzo),vozi ga sasvim ok,to ti je praksa dok dozvolu nije imao Kao da sam ga video u Novom Knezevcu,odmah sa mosta levo restoran tamo je bio parkiran,jos smo sa kolegom gledali ciji moze biti,al sve u svemu dobro si ga skockao,super izgleda i vidi se da ga odrzava,prelep uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano Jun 18 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2026. at 19:24, Ponyexpress je napisao: Drage kolege napredak... kupljen drugi motor,gospodja sretna juhuhuuu Uhhh bome lep primerak,odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2026. at 22:20, Zsoci je napisao: Kao da sam ga video u Novom Knezevcu,odmah sa mosta levo restoran tamo je bio parkiran,jos smo sa kolegom gledali ciji moze biti,al sve u svemu dobro si ga skockao,super izgleda i vidi se da ga odrzava,prelep uzivo Jeste moguce,uglavnom sredjuje kod mene kucu pa itd,insistirao da odradi,oseca se duznim al dzaba nemoz mu objasniti,ili samo bezi od zene Sve u svemu motor je skroz ok fura se sa njim,kako kaze i na poso svako jutro Drzao bi ga u sobi siroma da moze Ali mozes ga naci,sigurno se secka na obali Tise,nekada bio pecaros strastveni,ako dobro tumacim cak ti je i imenjak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2026. at 22:22, Zsoci je napisao: Uhhh bome lep primerak,odlican izbor Uglavnom uzet je od fanatika TDM a,covek uzeo noviji da bi imao crnu vazu pa i abs,ali zaista slabo sam vidjao 2002 god tj prvi da je toliko u fulu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17380 Napisano Jun 20 Integrisan, 8647 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa video si moj valjda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano Jun 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Ponyexpress je napisao: Jeste moguce,uglavnom sredjuje kod mene kucu pa itd,insistirao da odradi,oseca se duznim al dzaba nemoz mu objasniti,ili samo bezi od zene Sve u svemu motor je skroz ok fura se sa njim,kako kaze i na poso svako jutro Drzao bi ga u sobi siroma da moze Ali mozes ga naci,sigurno se secka na obali Tise,nekada bio pecaros strastveni,ako dobro tumacim cak ti je i imenjak! Aa pa dobro nisam ceo projekt procitao samo na brzinu slike,btw extra odradjeno ovako mi se cini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano Jun 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alekre je napisao: Pa video si moj valjda E preteko si me brate,taman hteo citirati,da ja znam jednog koji je u mint stanju sto Alekre ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano Jun 20 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Pa video si moj valjda Realno,nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Zsoci je napisao: Aa pa dobro nisam ceo projekt procitao samo na brzinu slike,btw extra odradjeno ovako mi se cini Hvala ti,eto trudio sam se a i morao sam pozuriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Alekre je napisao: Pa video si moj valjda E sad jesam,no komment,reko bih vuces na bolesnoooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...