Markone88 5094 Napisano juče u 13:59 Drug član, 1573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drug iz kraja prodaje ovi lepoticu. Zajedno smo isli kad s ekupovala, motor je perfekcija! Moze dogovor oko cene Honda CB1000R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB1000R, 2009. godište, Naked, vozilo prešlo 31000 km, Banovo Brdo. Cena 5.150 € - Motori... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8234 Napisano juče u 16:56 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I dan danas ovaj motor izgleda bas brutalno, a secam se kad se pojavio - piskanje u gace .. Pravi naked za zujkanje po gradu .. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1534 Napisano juče u 21:14 Drug član, 1257 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To je meni ubedljivo najlepši model cb1000r-a. A možda i nakeda uopšte. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2142 Napisano pre 11 sati Drug član, 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ide Hornet opet na prodaju Baš lep primerak! Da sam prodao Horneta, ne bih razmišljao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8234 Napisano pre 10 sati Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Bojan_Jgd je napisao: To je meni ubedljivo najlepši model cb1000r-a. A možda i nakeda uopšte. Saglasan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5094 Napisano pre 9 sati Drug član, 1573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja pri proveri nisam nasao da je bilo koji deo farban ili varen. Vecina delova je bila prva ugradnja. Bas dobar promerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...