Bigor 8092 Napisano pre 2 sati Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege otvorio bih jednu univerzalnu temu o automatiku. Na forumu se mnogo pisalo o njemu ali nekako ni jedna tema nije svojstvena da se u njoj pita za bilo sta ili da se predstavi svoj ljubimac.Od skora sam postao vlasnik jednog takvog mopeda i prosto mi je falila pokoja informacija ali ih nisam nalazio ni na forumu ni van njega.Pa red je i da vas upoznamo: Tomos Targa 2002 godiste, na satu 25000km ako je to vjerodostojno. Motoric zapusten ali sve je u glavnom u fabrickom stanju, ima elektronsko paljenje i pumpu za dvotaktol koja nije instalirana jer rezervoar i creva nema kao i reducir na magnetu koji je pokrece. Primjetio sam da na dekli ima ostavljeno mjesto za anlaser koji nije dosao s motorom i o tome bi se dalo pricati kako ga udenuti ali vjerujte mi da sad pali na cvrgu. Do sad sam samo izmjenjao karike i dihtung na karburatoru, nakupo sajli i svecica, a u planu je detaljan pregled i sredjivanje samo na zimu. Mjerio sam i brzinu koju mogu dobiti od njega i uspio sam uz blagu uzbrdicu doci do 50kmh sto mi je uljepsalo dan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7036 Napisano pre 5 minuta Ne silazi, 6633 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako si hteo temu o Targi, tako si mogao i da napišeš. Od svog postanka, pa do ove, praktično poslednje varijacije, prošlo je više decenija i jako puno verzija i modela. Naravno, može sve i zajedno da bude, ali postoje praktično...otprilike 3 celine, koje bi, svaka za sebe mogle da imaju posebno pisanje. Kaišar, A3 i A35 (A5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...