zeljko.petkovic 209 Napisano juče u 12:47 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, evo mene ponovo posle duže pauze. U medjuvremenu se napravilo oko 30.000km druženja sa mojim dvotočkaškim ljubimcem, ali mi se nikako nije dalo da napišem neki putopis... Nije da nisam počinjao... uveče se sve lepo skocka u glavi, a ujutru fijuče promaja - prazne misli... Ni sam ne znam da li su ga vile noću brisale ili je nešto drugo u pitanju, ali ne dade se da nastane putopis... Možda je sve to neko tako namestio da bi se desilo ovo što nam se upravo dešava, a počinje danas Ponovo se ukazala prilika, ali ovaj put specijalna prilika, da Siciliju pokorimo još jednom. Ali ovaj put ne motorom, već kamperom Sastav ove ekspedicije čine moja supruga, sin, njegova devojka i ja... Kažem ekspedicija, jer sam sinu kada je predložio ovu avanturu rekao - Pa ti si bre doktor! Nije bilo baš preterano vremena da se prave detaljni planovi puta, ali smo nešto nabacali na papir pa ćemo videti kako će sve to izgledati. Dogovor je da ne bude nekog čvrstog plana ni tenzije, već da se po pravilu - fleksibilno i šta nam kad dune, planovi u letu prave i menjaju. Pokret je danas oko 16h. Cilj je stići do Ljubljane i noćas se malo ušunjati u Italiju Generalno, neki plan je preko Bolonje, Vićence, Pize i Sijene, stići do Rima... zatim posle obilaska Napulja, Vezuva i Pompeje, napadamo Amalfi regiju koja me je na prošloj moto turi raspametila. Videćemo kako će to ovaj put izgledati Ako sve prodje bez problema i ako nam ostane dovoljno vremena na raspolaganju, plan je da izvršimo invaziju na Siciliju... .... We Will See... Pokušaću povremeno da objavljujem stanje sa terena, pa ako ništa drugo, bar da znate gde da nas tražite, ako rešimo da se negde usput nastanimo... Promenio pre 23 sati član zeljko.petkovic 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 68 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ceka se nastavak. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...