miroslav78 14 Napisano Octobar 3 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, odavno prelistavam forum ali se nisam pridruzio iz ni sam neznam kog razloga Ja sam Miroslav, zivim u jednom brdovitom naselju na periferiji Beograda. Godine mi nisu za pohvalu, vidi se u korisnickom imenu. Na moped sam seo davne ``'90, imalo se i skutera i vecih sklopocija, bila su to neka lepa vremena kad se kaciga i A nisu podrazumevali, a mogao si da uzmes L tablicu i vozis se ko covek Kao i svaka druga lencuga, polozio sam prvo B (davno je to bilo, '96), u vojsci dobio C (2001), a zatim i A sa 44 godine... Motor uglavnom, 95% i vise koristim za put na posao da ne maltretiram ni sebe ni auto, sa matorkom ispod druzim se dve ipo godine i 16000km. Da je predstavim, XJ6N-2009, presla 60000km. Toliko od mene za sada, prastajte ako sam vas smorio 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 649 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11367 Napisano Octobar 3 Hronični Motociklopata, 7661 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 691 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12459 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 1309 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ahh godine...još si ti mlad . Dobro došao i uživaj. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13406 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 3045 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Pretpostavljam da je broj 78 iz naslova skraćeno od 1978.godište, tako da, što kaže kolega iznad, još si ti mlad...ima nas i starijih ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Octobar 4 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8712 Napisano Nedelja u 17:11 Drug član, 598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 27 Napisano Sreda u 13:33 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 264 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Vidim da imaš XJ6N o kome dugo razmišljam. Tražim univerzalno motorče koje ću koristi za sve pa mi taj model delovao kao odličan izbor. Zanima me potrošnja po gradu i na otvorenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...